sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Eylül 2021

Wes Anderson'ın Yıldızlarla Dolu Filminin Kadrosuna Tony Revolori de Eklendi!

Wes Anderson şu anda isimsiz bir sonraki projesinin yapım öncesi aşamasında. Proje şekillenmeye başlayınca oyuncu kadrosu da genişliyor. Projeye eklenen en yeni aktör Tony Revolori, üçüncü kez yönetmenle buluşacak.



Deadline'ın haberine göre, The Grand Budapest Hotel'in yönetmeni ve yıldızı, Anderson'ın bir sonraki filmi için bir kez daha bir araya geliyor. Anderson ve Revolori yakın zamanda The French Dispatch'te birlikte çalışmışlardı. Revolori The Grand Budapest Hotel'deki rolüyle yükseliş yaşadı ve oyuncu o zamandan beri MCU Spider-Man filmleri, Dope ve The 5th Wave'de yer aldı.

Tony Revolori filmde Adrien Brody, Bryan Cranston, Rupert Friend, Tilda Swinton, Jeffrey Wright, Scarlett Johansson & Bill Murray gibi Anderson'ın birkaç filminde oynayan yıldız oyuncuların bulunduğu kadroya dahil oldu. Kadroda ayrıca ilk kez Anderson filminde oynayacak olan Margot Robbie ve Tom Hanks da yer alıyor. Anderson'ın yazıp yöneteceği film İspanya'da çekilecek. Yapımla ilgili şimdilik başka bir ayrıntı bulunmuyor.