sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 16 Nisan 2022

West Side Story’nin Oscar Ödüllü Oyuncusu ‘’Ariana DeBose’’nin Yeni Projesi Belli Oldu!

Steven Spielberg tarafından yönetilen "West Side Story"deki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Oscar’ı kucaklayan Ariana DeBose'nin başrolde yer alacağı yeni projesi belli oldu.

DeBose, Latin ve LGBTQ+ yazar Jen Rivas-DeLoose'nin senaryosunda hem başrolü oynayacak hem de projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.


DeBose, kendisi gibi Latin kökenli ve LGBTQ+ yazar Jen Rivas-DeLoose'nin Sony'e bağlı Screen Gems yapım şirketi için kaleme aldığı "Two and Only" adlı senaryosunda hem başrolü hem de projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Filmin konusuyla ilgili detaylar henüz gizli tutuluyor fakat proje biseksüel ve Latin bakış açısıyla "My Best Friend's Wedding" olarak tarif ediliyor.



1990'lı yılların ikonik romantik komedilerinden biri olan, Julia Roberts'lı "My Best Friend's Wedding", evlenmeye karar veren en iyi arkadaşına aşık olduğunu fark eden ve onu bu evlilikten vazgeçirmek için harekete geçen bir kadının maceralarını anlatıyor. 1997 yapımı filmde ayrıca Dermot Mulroney, Cameron Diaz ve Rupert Everett rol alıyor.

Bilindiği üzere Ariana DeBose'nin sıradaki projelerinden biri de Marvel'ın "Kraven the Hunter" filmi. "West Side Story" ile yıldızı parlayan genç oyuncu, başrolünde Aaron Taylor Johnson'ın yer alacağı filmde "Calypso" karakterini canlandıracak. Spider-Man'in düşmanlarından biri olan avcı Kraven karakterine odaklanan filmin oyuncu kadrsounda ayrıca Oscar ödüllü Russell Crowe da yer alıyor.