sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Aralık 2022

Woody Harrelson Başrollü Champions Filminden Fragman!

Focus Features, Woody Harrelson'ın gözden düşmüş bir ikinci lig basketbol koçu olarak karşımıza çıkacağı ilham verici spor filmi Champions'ın fragmanını yayınladı.

Woody Harrelson'ın canlandırdığı Marcus Marakovich, işinden kovulmasının ardından verdiği yanlış kararlar nedeniyle toplum hizmetinin bir parçası olarak zihinsel engelli basketbolculardan oluşan bir takıma koçluk yapmaya başlar. Ekiple ilgili baştaki kuşkularına rağmen, onları ne kadar ileri götürebileceğini fark eder. Fragman da ekibi Özel Olimpiyatlara kadar götüren duygusal ama eğlenceli bir hikayeyi anlatıyor.

Champions, Akademi Ödülü adayı Harrelson'ın listesindeki birkaç filmden biri. Daha sonra 2023'te The White House Plumbers adlı mini dizide ve Laura Chinn'in şu anda post prodüksiyon aşamasında olan ilk uzun metrajlı filmi Suncoast'ta izleyiciyle buluşacak. 

Bobby Farrelly, bu kez kardeşi ve yapım ortağı Peter Farrelly olmadan çalışarak Champions'ı yönetti. İkisi birlikte Dumb & Dumber, There Something About Mary ve Me, Myself, and Irene dahil olmak üzere birçok beğenilen komediye imza attı. Yeni film Farrelly ve Harrelson'ı, 1996'daki bowling komedisi Kingpin'in ardından yeniden bir araya getiriyor. Filmin senaryosunu Mark Rizzo kaleme aldı. 

Champions, 28 Nisan 2023'te sinemalarda vizyona girecek.

Fragman

Kübra Karasu