sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 26 Nisan 2022

"Yakamoz S-245" Dizisinin Setinde Kriz: Özge Özpirinçci Kutlama Yemeğine Neden Katılmadı?

Özge Özpirinçci'nin, Yakamoz S-245 dizisinin kutlama yemeğine yapımcıyla davalık olduğu için katılmadığı iddia edildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin başrolünde yer aldığı Yakamoz S-245 en yeni Netflix dizilerinden biri. Yönetmenler Tolga Karaçelik ve Umut Aral ile oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ, Meriç Aral, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Ersin Arıcı ve Hakan Salınmış, Yakamoz S-245 dizisinin yayına girişini geçtiğimiz gün bir yemekle kutladı.

Yemeğin ardından hep birlikte kamera karşısına geçen ekibin arasında dizinin başrollerinden Özge Özpiriçci'nin olmaması dikkat çekmişti. Hürriyet Kelebek yazarı Orkun Ün, dizinin yapımcısının ünlü oyuncuya dava açtığını iddia etti.



İddiaya göre Özpirinçci çekimler sırasında ciddi bir sorun çıkarıyor ve set aksıyor, çekimler uzuyor, planlanan gün, planlanan yerde planlanan sahneler çekilemiyor. Çıkan olaylar sonucunda iki isim orta yolu bulamayınca yapımcı Onur Güvenatam, oyuncuya dava açıyor. Henüz davanın konusu hakkında basına herhangi bir açıklama yapılmadı.

Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Özge Özpirinçci, yeni dizisiyle ilgili de sosyal medyadan herhangi bir paylaşım yapmadı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.