sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Eylül 2021

Yeni "Aquaman 2" Set Fotoğrafı: Patrick Wilson'ın Ocean Master Karakteri İlk Filmden Tamamen Farklı!

Merakla beklenen Aquaman 2 filminden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde filmin yıldızı Jason Momoa, Arthur Curry'nin yeni kostümünü yayınlamıştı.

Yeni görüntü yönetmen James Wan'ın Instagram paylaşımıyla geldi. Yönetmen, devam filminde King Orm (Aquaman'in üvey kardeşi) rolünü yeniden üstlenen Patrick Wilson ile birlikte bir set fotoğrafı yayınladı. İlk filmde Orm, okyanus yaşamını ve kirliliğini umursamadığımız için insanlara savaş ilan etmişti. Wilson'ın yeni tüylü görünümü nedeniyle Wan paylaşımın altında, aktörün Cast Away filmindeki Tom Hanks izlenimi verdiğini öne sürdü.

İlk Filmde Patrick Wilson



Yönetmen Wan, uzun süredir ortağı olan David Leslie Johnson McGoldrick'i Aquaman'in devam filmini yazması için davet etti. Senarist, The Orphan ve The Conjuring: The Devil Made Me Do It gibi korku filmlerinin yanı sıra The Walking Dead bölümlerinin senaryolarını yazmasıyla tanınıyor. Wan tarafından seçilmesinin nedeni ise yönetmen Aquaman and the Lost Kingdom'ın Planet of the Vampires adlı 60'ların İtalyan bilimkurgu korku filminden ilham almasını istemesi. Bu, yönetmenin devam filminde derin denizin dehşetini araştıran bir korku yaklaşımı vermeye karar vermesinin bir göstergesi.

Devam Filminde Patrick Wilson



Merakla beklenen Aquaman and the Lost Kingdom'ın 2022'nin Aralık ayında izleyiciyle buluşması planlanıyor.