sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Ocak 2023

Yeni "Beau Is Afraid" Afişi Joaquin Phoenix'in Birden Fazla Versiyonunu Sergiliyor!

Beau Is Afraid'in yeni afişi, Ari Aster'ın gizemli yeni projesinde Joker'in yıldızı Joaquin Phoenix'in birden fazla versiyonunun yer alacağını ortaya koyuyor.

Beau Is Afraid, Ari Aster'ın Hereditary ve Midsommar'dan sonra A24 ile yaptığı üçüncü film. Hikaye, Joaquin Phoenix'in karakterini hayatının birçok aşamasında takip edecek, bu da yeni posterde neden oyuncunun dört farklı versiyonunu gördüğümüzü açıklıyor.

Phoenix'in küçük çocuk versiyonunu filmin ilk afişinde görmüştük. Posterde yer alan Phoenix'in diğer üç versiyonu, yaşamın farklı evrelerindeki yetişkinleri içeriyor. Aster filmde karakteri doğduğu andan ölümüne kadar takip edecek olabilir.

Herediter ve Midsommar ile Aster, çağdaş korku dünyasının en kritik isimlerinden biri haline geldi. Ancak Beau Is Afraid'in bir korku filmi olup olmayacağı bilinmiyor. Yeni posterde, filmin ilk fragmanının 10 Ocak Salı günü yayınlanacağı söyleniyor.

Beau Is Afraid'in etkileyici oyuncu kadrosunda Broadway efsaneleri Nathan Lane (Only Murders in the Building) ve Pattie LuPone (American Horror Story), Amy Ryan (The Office), Kylie Rogers (Home Before Dark), Parker Posey (Lost in Space), Stephen McKinley Henderson (Dune), Denis Ménochet (The French Dispatch), Hayley Squires (In the Earth), Michael Gandolfini (The Many Saints of Newark) ve Zoe Lister-Jones (The Craft: Legacy'nin yönetmeni) yer alıyor.

Beau Is Afraid, 2023'e ertelenmeden önce başlangıçta 2022'de vizyona girmesi planlanıyordu. Yeni vizyon tarihi ise açıklanmadı. 

Afiş



Kübra Karasu