sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Kasım 2022

Yeni Bir "Princess Diaries" Filmi Geliştirme Aşamasında!

Disney resmi olarak yeni bir Princess Diaries filmi için çalışmalara başladı.

Meg Cabot'un aynı adlı romanlarına dayanan 2001 romantik komedisinde, Anne Hathaway'i başrolde izlemiştik. 2000'lerin başlarında film her yönüyle mükemmel bir reşit olma dramasıydı ve dikkatlerden uzak durmayı tercih eden garip genç Mia Thermopolis'in (Hathaway) hikayesini anlatıyordu.

Gözden uzak akıl dışı normu, Genovia adlı küçük bir Avrupa krallığının tacının varisi olduğunu öğrendiğinde değişir. Katı büyükannesi Kraliçe Clarisse Renaldi'nin (Julie Andrews) rehberliğinde Mia, yeni unvanına layık olduğundan emin olmak için ayrıntılı bir dönüştürücü prenses eğitim kampına katılır. Film hemen bir hit haline gelmişti ve Hathaway ve Andrews daha sonra 2004'te çıkan devam filmi The Princess Diaries 2: A Royal Engagement ile yeniden izleyici karşısına geçmişti.


 
Neredeyse yirmi yıl sonra yeni bir film için çalışmalar başladı. The Hollywood Reporter'ın haberine göre, şu anda Reacher yazarı Aadrita Mukerji tarafından bir senaryo yazılıyor. Kaynaklara göre, yeni bir yeniden başlatma yerine Hathaway'in geniş kitlelerce beğenilen filmlerinin devamı olması bekleniyor. Akademi Ödüllü başrolün şu anda geri dönmek için bir anlaşmaya vardığı henüz bildirilmedi.

Önceki iki filmin yapımcılığını üstlenen Debra Martin Chase, baş yapımcılığı üstlenecek olan The Other Woman yazarı Melissa K. Stack ile birlikte görevini yeniden üstlenecek. Orijinal film, küresel gişede 165.3 milyon dolar hasılat elde etmişti. 

Kübra Karasu