sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Mart 2023

Yeni "Dungeons & Dragons" Filminin Mezar Sahnesi Yayınlandı!

Jonathan Goldstein ve John Francis Daley'in yönettiği aksiyon-macera filmi Dungeons & Dragons: Honor Between Thieves (Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur) filminden yeni bir sahne yayınlandı.

Dungeons & Dragons: Honor Between Thieves'in dağıtım şirketi olan UIP Türkiye, bugün resmi Youtube hesaplarından bir mezar sahnesi yayınladı. Film, HASBRO'nun efsaneleşen masa oyunu Dungeons & Dragons'a dayanıyor.

Oyun, fantazi hayranları topluluğunda her zaman popüler olsa da, son yıllarda Stranger Things gibi diziler ve Critical Role gibi web dizileri sayesinde popülaritesini artırdı. Dungeons & Dragons: Honor Between Thieves, izleyicileri yepyeni bir maceraya götürecek ve maceracı ekibi destansı bir soygun yaparken bazı tehlikeli düşmanlarla yolları kesişecek.



Filmin yıldızlarla dolu kadrosunda ise Michelle Rodriguez, Chris Pine, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head ve Hugh Grant yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Jonathan Goldstein ve komedi Game Night'ın arkasındaki yönetmen ekibi John Francis Daley üstleniyor. İkili ayrıca filmin senaryosunu Chris McKay ve Michael Gilio tarafından yazılan bir hikayeden Gilio ile birlikte kaleme aldı. 

Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur 7 Nisan'da sinemalarda!

Dungeons & Dragons: Honor Between Thieves - Mezarlık Sahnesi


Kübra Karasu