sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Aralık 2022

Yeni "Dungeons & Dragons: Honor Between Thieves" Afişi Yayınlandı!

Jonathan Goldstein ve John Francis Daley'in yönettiği aksiyon-macera filmi Dungeons & Dragons: Honor Between Thieves'ten yeni bir afiş yayınlandı.

Önümüzdeki yıl Mart ayında gösterime girecek olan Dungeons & Dragons: Honor Between Thieves, HASBRO'nun efsaneleşmiş rol yapma masa oyununa dayanıyor.

Yaklaşan 2023 filminin yeni afişi ana karakterleri sergiliyor. Posterde Chris Pine, bir ozan olan Elgin rolüne çok uygun bir lavta tutuyor. Benzer şekilde, ana oyuncu kadrosunun geri kalanı da takımdaki rollerini sergileyen bir nesneye sahip. Holga adlı bir Barbar karakterini canlandıran Michelle Rodriguez, kolundaki dövmeyi gösterirken balta kullanıyor, Sophia Lillis ise Doric adında büyücü bir druid rolü için sivri bir kuyruğa sahip. Aristokrat haydut Forge Fletcher rolündeki Hugh Grant altın desenli bir ceket giyerken, Büyücü Simon rolündeki Justice Smith ve paladin (şövalye) rolünde Regé-Jean Page silahları için sihirli bir asa ve uzun bir tahta kılıç taşıyor. 

Birkaç gün önce de fantastik-macera filmi için yeni bir afiş yayınlanmıştı. Görüntülemek için tıklayınız. Hikaye, nesnenin kayıp bir kalıntı olduğu "yanlış kişinin yanlış şeyi çalmasına yardım eden" bir hırsız ekibine odaklanıyor.

Filmde ayrıca Dralas rolünde Jason Wong, Daisy Head ve Chloe Coleman yer alacak. Filmin senaryosunu Goldstein, Francis Daley, Michael Gilio ve Chris McKay, yapımcılığını ise Jeremy Latcham, p.g.a, Brian Goldner ve Nick Meyer üstleniyor. Denis L. Stewart, Goldstein, Francis Daley, Pine, Zev Foreman ve Greg Mooradian projede yönetici yapımcılar olarak yer alıyor.

Dungeons & Dragons: Honor Between Thieves, 7 Nisan 2023'te vizyona girecek.

Afiş



Kübra Karasu