sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Mart 2023

Yeni "Ninja Kaplumbağalar" Filminin İlk Afişi Yayınlandı!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem filminin afişi izleyiciyle buluştu. Filmin Türkçe dublajlı ilk fragmanı izlemek için tıklayınız.

Merakla beklenen yeni Ninja Kaplumbağalar filminin afişi Paramount Pictures tarafından yayınlandı. 2021 yapımı The Mitchells vs. The Machines'in ortak yazarı olan Jeff Rowe, projeyle ilk yönetmenlik denemesini yapacak.

Filmde, son yıllarda popüler hale gelen 2D ve 3D animasyonu harmanlayan bir animasyon stili kullanıldı. Fragman izleyicilere Leonardo (Nicolás Cantú), Donatello (Micah Abby), Michaelangelo (Shamon Brown Jr.) ve Raphael'in (Brady Noon) hala ne kadar genç ve enerjik olması gerektiğini göstermişti.

YILDIZLARLA DOLU SESLENDİRME KADROSU: JACKIE CHAN, JOHN CENA...

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, yıldızlarla dolu bir seslendirme kadrosuna sahip. Splinter'ı Jackie Chan, Rocksteady'i John Cena, Genghis Frog'u Hannibal Buress, Leatherhead'i Rose Byrne ve Superfly'i Ice Cube seslendirecek. Tam kadro listesi bu hafta sonu Nickelodeon'ın Kids Choice Ödülleri sırasında açıklandı. Filmde ayrıca Natasia Demetriou, Giancarlo Esposito ve Paul Rudd da yer alacak.

Yeni film özlenen Ninja Kaplumbağalar'ın 2016'dan bu yana sinemadaki ilk macerası olacak. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, 4 Ağustos'ta sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Afiş



Kübra Karasu