sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Temmuz 2022

Yeni Süper Kahraman Filmi "Blue Beetle"ın Çekimleri Porto Riko'da Tamamlandı!

Yönetmen Angel Manuel Soto, birkaç ay süren Blue Beetle çekimlerinin tamamlandığını Instagram hikayesi aracılığıyla duyurdu.

Latin liderliğindeki süper kahraman projesinde, Jaime Reyes'i Cobra Kai'den Xolo Maridueña canlandıracak. Film, Atlanta, Georgia; El Paso, Teksas; ve Santurce, Porto Riko'da çekildi. Blue Beetle, bir Latin süper kahramanının yer aldığı ilk DC filmi olma özelliği taşıyor. Film, Meksikalı yazar Gareth Dunnet-Alcocer'ın senaryosunu uyarlayan Porto Rikolu yönetmen Angel Manuel Soto tarafından yönetiliyor.

Filmin resmi özeti henüz açıklanmadı. Ancak filmin El Paso'da yaşayan ve Blue Beetle adlı uzaylı bir bok böceğini keşfeden Meksikalı-Amerikalı genç süper kahraman Jaime Reyes'i konu alacağı biliniyor. Dünya dışı yaratığın omurgasına yapışması, ona zırh ve artan hız ve güç kazandırır. Green Lantern'dan farklı olarak anında silah ve kalkan oluşturma yeteneği de mevcut.

New Set Photos From Angel Manuel Soto's DCEU Film 'Blue Beetle' Have  Surfaced on Twitter - Gadgets Officials

Filmin kadrosunda Maridueña'nın yanı sıra George Lopez, Harvey Guillén, Jaime'nin küçük kız kardeşi Milagros Reyes rolünde Belissa Escobedo ve Jaime Reyes'in sevgilisi rolünde Brezilyalı yıldız Bruna Marquezine yer alıyor. Susan Sarandon, birincil kötü adam Victoria Kord, Raoul Max Trujillo ise ikincil kötü adam Carapax'ı oynayacak. Çizgi romanlardaki orijinal Blue Beetle olan Ted Kord'un ortaya çıkıp çıkmayacağı belli değil. 

Blue Beetle'ın 18 Ağustos 2023'te yalnızca sinemalarda vizyona girecek.

Kübra Karasu