sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Eylül 2021

Yeni "The Last Duel" Afişi Ridley Scott'ın İnanılmaz Oyuncu Kadrosunu Gözler Önüne Seriyor!

20th Century Studios, Ridley Scott'ın orta çağ destanı The Last Duel'in vizyona girmesine üç haftadan kısa bir süre kala yeni bir afiş yayınladı.

The Last Duel, afişte de görülebileceği gibi, kesinlikle birçok yıldız oyuncuya sahip. Oscar Ödüllü yönetmen Scott'a ek olarak, iki Oscar ödüllü Ben Affleck, filmde Kont Pierre d'Alençon'u canlandırıyor. Senaryoyu ise Affleck & Matt Damon ile birlikte kaleme aldı. İkili, Oscar ödüllü Good Will Hunting'den sonra ikinci kez birlikte senaryo yazdı. Damon ise, Emmy ödüllü Jodie Comer'ın canlandırdığı eşi Marguerite de Thibouville'in onurunu korumaya yemin eden Jean de Carrouges'u canlandırıyor. Bunu yapmak için de Carrouges, iki kez Oscar adayı olan Adam Driver'ı bir düelloya davet ediyor. Bu aynı zamanda Fransız tarihinin yasal olarak onaylanmış son düellosu olur.



İnanılmaz oyuncu kadrosunda ayrıca Harriet Walter, Nathaniel Parker, Sam Hazeldine, Michael McElhatton, Alex Lawther, Marton Csokas, Željko Ivanek, Clive Russell, Adam Nagaitis ve Bosco Hogan yer alıyor. The Last Duel, böylesine yetenekli bir oyuncu kadrosu ve ekiple, gelecek yıl bu kadroya daha fazla Oscar adaylığı kazandırabilir.

The Last Duel (Son Düello), Türkiye'de 15 Ekim'de vizyona girecek.

The Last Duel (Son Düello) Afiş


Kübra Karasu