sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Temmuz 2022

Yıldız Oyuncu Kadrosu ve Gerçek Hikayesiyle Dikkat Çeken "Bandırma Füze Kulübü"nün Yeni Afişi Yayınlandı!

Ömer Faruk Sorak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yıldız oyuncu kadrosu ve hikayesiyle öne çıkan Bandırma Füze Kulübü 21 Ekim'de sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Dijital Sanatlar imzalı Bandırma Füze Kulübü'nün senaryosunu Mustafa Uslu, Mert Dikmen ve Ayberk Olgay kaleme aldı. Filmin yeni afişi bugün Dijital Sanatlar'ın resmi Instagram hesabından yayınlandı. 

Merakla beklenen filmin başrollerini Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Altan Erkekli ve Alican Yücesoy gibi sevilen isimler paylaşıyor.


Bandırma Füze Kulübü'nün yönetmen koltuğunda Aşk Tesadüfleri Sever, Sınav, Yahşi Batı gibi sevilen filmlere imza atan Ömer Faruk Sorak oturuyor. Filmin yapımcılığını ise Ayla, Müslüm, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu gibi filmleri hayata geçiren Mustafa Uslu üstleniyor.

Film, günümüzden yaklaşık 60 yıl önce uzaya roket göndermek için bir araya gelerek Bandırma Füze Kulübü'nü kuran gençlerin gurur verici hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

Bandırma Füze Kulübü 21 Ekim'de sinemalarda!

Fragman

Kübra Karasu