sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Eylül 2022

Yıldız Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çeken "Amsterdam"dan Trailer: Christian Bale, Margot Robbie...

Yönetmen David O. Russell'ın yaklaşmakta olan gizemli komedi filmi Amsterdam'ın fragmanı izleyiciyle buluştu.

20th Century Studios tarafından yayınlanan Names adlı yeni trailer, filmin ilk fragmanının yayınlanmasından tam iki ay sonra geliyor. Amsterdam'da Christian Bale, John David Washington ve Margot Robbie tarafından oynanan üç ana karakter başrolde.

Üçlü, yıllardır arkadaş olan doktor, hemşire ve avukat Burt, Valerie ve Harold'ı canlandırıyor. Film ilerledikçe, üçü farkında olmadan 1930'ların Amsterdam'ındaki bir cinayetin baş şüphelileri olmaya zorlanır. Yeni fragmanda Bale'in karakterinin "İsimlerimizi temizlememiz gerekiyor." dediği görülüyor. Yeni görüntülerde, cinayet kurbanının "gördükleri bir şey yüzünden öldürüldüğü" ve suçun "dünyayı yönetmek isteyen bir örgüt" ile bağlantılı olabileceği ortaya çıktı. Filmdeki gizem gitgide derinleşiyor.

Üç başrolün ötesinde Amsterdam, tüm A-list Hollywood'un harekete geçtiği devasa bir oyuncu kadrosuna sahip. Bu etkileyici kadro Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldaña, Mike Myers, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Risebourough, Taylor Swift, Matthias Schoenaerts, Alessandro Nivola, Rami Malek ve Robert de Niro'dan oluşuyor. Bazı karakterlerin isimleri açıklanmış olsa da, ilişkilerinin çoğu ve olay örgüsüyle alakaları hala gizemini koruyor.

Film, yönetmen David O. Russell ile ilgili tartışmalar nedeniyle sorunsuz bir şekilde ilerleyemedi. Silver Linings Playbook ve Joy gibi ödüllü filmleri yönetmesiyle tanınan Russell, son birkaç yıldır çekimler sırasındaki kötü davranışlarıyla konuşuluyor. Lily Tomlin, I Heart Huckabees setinde Russell ile kötü tartışmalar yaşadığını iddia etti. Ayrıca, American Hustle filminin setinde Amy Adams'a karşı tacizde bulunduğu da söylenmişti. Ek olarak, George Clooney, 1999 yapımı Three Kings filminin setinde Russell'la yumruk yumruğa kavga ettiklerini anlatmıştı. Amsterdam, Russell'ın 2015'te çıkan Joy'dan sonraki ilk filmi olacak.

Amsterdam 7 Ekim'de sinemalarda!

Trailer

Kübra Karasu