sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Temmuz 2022

Yıldızlarla Dolu "Amsterdam" Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Ünlü yönetmen David O. Russell, suç draması Amsterdam için etkileyici oyuncu kadrosuyla geri dönüyor.

20th Century, David O. Russell'ın yeni filmi Amsterdam'ın resmi fragmanını ve posterini yayınladı. 30'lu yıllarda geçecek Amsterdam, tarihi gerçek ve kurgunun bir karışımı olacak ve fragmanın da dediği gibi yaşananların çoğu gerçekten de oldu.

Film, haksız yere bir cinayetle suçlanan iki asker (Christian Bale ve John David Washington) ve bir hemşirenin (Margot Robbie) kendilerini Amerika'nın en sarsıcı tarihi olaylarından birinin merkezinde bulmasını konu alıyor. Müfettişler peşine düştüğünde, üç arkadaş suçu çözmek ve isimlerini temizlemek zorunda kalırlar ve bazı vahşi karakterlerin yardımını alırlar. 

Amsterdam, Russell'ın Jennifer Lawrence'ın oynadığı 2015'teki Joy'dan bu yana ilk uzun metrajlı filmi olacak. Yönetmen yeni filminde ayrıca iki ünlü hit oyuncusu Christian Bale ve Robert De Niro ile yeniden bir araya geliyor. 

Akademi Ödüllü Bale, iki kez Oscar adayı Robbie, Washington ve iki kez Akademi ödüllü De Niro'ya dışında kadroda Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Michael Shannon, Mike Myers, Chris Rock, Oscar ödüllü Rami Malek, Zoe Saldaña, Matthias Schoenaerts ve birçok Grammy ödüllü Taylor Swift de yer alıyor.

Amsterdam, 4 Kasım 2022'de yalnızca sinemalarda!

Fragman

Kübra Karasu