sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Eylül 2022

Yılın En İddialı Komedi Filmi "Yanlış Anlama 2"nin Galası Yapıldı: Bugün Sinemalarda!

Azerbaycan Türkçesi ile Türkiye Türkçesi arasında ki yanlış anlamaları konu alan Yanlış Anlama 2'nin galası geçtiğimiz gün gerçekleşti. Merakla beklenen film şimdi sinemalarda!

Başrollerini Cemal Hünal ve Gülşen Hüseynli’nin paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda ise Yılmaz Gruda, M. Fatih Özkan, İslam Mehreliyev, Ercan Resulov gibi hem Türkiye'den hem de Azerbaycan'dan sevilen isimler yer alıyor. 2017 tarihli Yanlış Anlama filmi Azerbaycan'da gişe rekorları kırmıştı.

Yanlış Anlama 2'nin Galası Gerçekleşti | Gökyüzü Haberci

Bugün vizyona giren filmin galası Nişantaşı City’s AVM’de Cinewam’da gerçekleşti. Galaya İlker Ayrık, Okan Karacan ve eşi Zeynep Karacan, Esra Tokelli, Cem Cücenoğlu, Deniz Işın gibi sevilen isimler de katıldı. Galada seyircilere Azerbaycan Türkçesi'nde meyve suyu anlamına gelen ve filmde konusu geçen “sok” içeceklerinin dağıtılması oldukça eğlenceli anlar yarattı.



Filmde yemek yapma yetisini kaybettiğini düşünen bir şefi canlandıran Cemal Hünal’ın Türkiye’de başlayan hazin hikayesi Azerbaycan’da yaşadığı yanlış anlaşılmalarla harika bir komediye dönüyor. Yanlış Anlama 2'nin yönetmen koltuğunda Aykut Taşkın oturuyor.

Yanlış Anlama 2 - film 2022 - Beyazperde.com

Yılın ilk büyük komedi filmi olan Yanlış Anlama 2'nin yapımcılığını ise ortaklığını Fırat Özdemir ve Levent Cengizhan'ın üstlendiği JB Films yapıyor. JB Films, Yanlış Anlama 2 ile sektöre de ilk adımını atmış oldu.

Kahkahalara boğulacağınız Yanlış Anlama 2, şimdi sinemalarda! 

Fragman