sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Ekim 2021

Zeros and Ones'dan Fragman: Ethan Hawke, Ethan Hawke'ın Oynadığı Kardeşini Bulmaya Çalışıyor!

Ethan Hawke'ın Bad Lieutenant ve King of New York'tan Abel Ferrera tarafından yazılıp yönetilen yeni siyasi gerilim filmi Zeros and Ones ilk fragmanını yayınladı.

Training Day ve First Reformed gibi filmlerdeki çalışmaları ile tanınan Ethan Hawke, Zeros and Ones'da olası bir terör saldırısının önüne geçmek için Roma'ya çağrılan J.J. adlı bir askeri canlandıracak. Saldırı hakkında bilgi karşılığında J.J. terörist saldırıyı durdurmanın anahtarı olan yakalanmış anarşist veya devrimci ikiz kardeşi Justin (evet o da Ethan Hawke) hakkında yeni bilgiler bulmaya çalışır. Fragmanda Hawke'nin, bombalar patlamadan önce her bir sırrı tek tek bulmaya ve sevgili ikiz kardeşini kurtarmaya çalışırken Roma sokaklarında koşuşturduğunu görüyoruz.



Zeros and Ones filmine ek olarak, yakında Hawke'ın yer aldığı çok daha fazla proje görmek üzereyiz. Hawke ayrıca çocukları kaçıran ve öldüren sadist bir seri katili oynadığı The Black Phone'da da rol alacak. 2022'de Hawke, Oscar Isaac ile birlikte Knives Out 2, Robert Eggers'ın The Northman ve Marvel'in Disney+ dizisi Moon Knight'da da yer alacak.

Zeros and Ones Resmi Özeti

Ethan Hawke ve yönetmen Abel Ferrara, Roma'da ölümcül bir gecede geçen bu cesur, gergin siyasi-gerilim için güçlerini birleştiriyor. Şehre yakın bir terörist bombalamayı durdurması için çağrılan asker J.J. (Hawke), saldırıyı engelleyebilecek bilgiye sahip olan hapsedilmiş asi kardeşi Justin'in (Hawke) haberini umutsuzca arar. Başkentin karanlık sokaklarında dolaşan J.J. Vatikan'ın paramparça olmasını engelleme umuduyla bir dizi uğursuz karşılaşmaya koşuyor.

Zeros and Ones Fragman



Kübra Karasu