sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 30 Eylül 2021

1 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek 8 Yeni Film: James Bond Yeniden Sinemada!

Yarın birbirinden iddialı 8 film sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

1. No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok)



Tür: Aksiyon/Macera
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

25. James Bond filmi No Time To Die, büyük bekleyişin ardından sonunda yarın beyazperdede izleyiciyle buluşacak. Film aynı zamanda Daniel Craig'i son kez James Bond olarak izleyeceğimiz için ayrıca önem taşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Cary Joji Fukunaga oturdu.

2. Don't Breathe 2 (Nefesini Tut 2)



Tür: Gerilim
Dağıtım Şirketi: Warner Bros. Türkiye

Nefesini Tut 2, senaryosunu Fede Álvarez ile birlikte yazan Rodo Sayagues tarafından yönetildi. Stephen Lang'in "The Blind Man" rolünü yeniden üstlendiği film, 2016 yılında çıkan Don't Breathe'in devam filmi. Don't Breathe 2, Norman Nordstrom'un (Stephen Lang) geçmiş günahları onu yakalayana kadar sessiz bir teselli içinde yaşadığı ilk ölümcül ev istilasını takip eden yıllarda geçiyor. 

3. Avcı İlk Kehanet



Tür: Fantastik
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Sezonun iddialı yerli filmlerinden Avcı İlk Kehanet'in başrollerini Gürbey İleri, Bülent Çetinaslan ve Ferzan Hekimoğlu paylaşıyor. Filmde bir kehanetin bir araya getirdiği avcı Phaldor ve arkeoloji öğrencisi Melis, birlikte dünyanın kaderine doğru fantastik bir yolculuğa çıkar.

4. Dear Comrades! (Sevgili Yoldaşlar!)



Tür: Dram/Tarih
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Andrei Konchalovsky imzasını taşıyan film Novocherkassk katliamını konu alıyor. 77. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde yarışan film "Jüri Özel Ödülü"nü kazandı. 

5. Müfreze



Tür:
 Aksiyon/Savaş
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Müfreze, küçük bir kız çocuğunu kurtarmaya çalışan askeri birliğin verdiği mücadeleyi izleyiciyle buluşturacak. Yönetmenliğini Enes Bilal Taşçı'nın üstlendiği filmin kadrosunda İsmail Hakkı, Sera Tokdemir, Emrah Girgin, Rabia Yalçın, Serkan Kuru gibi isimler yer alıyor.

6. Av



Tür: Gerilim
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Emre Akay'ın imzasını taşıyan Av'ın kadrosunda Billur Melis Koç, Ahmet Rıfat Şungar, Yağız Can Konyalı, Adam Bay, Emre Yetim gibi isimler yer alıyor. Film, bir polisin yaptığı baskın sonucu partnerini kaybeden Ayşe'nin, peşine düşenlerle mücadelesini konu alıyor.

7. StarDog and TurboCat (Süper Köpek ve Turbo Kedi)



Tür: Komedi/Çocuk
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

StarDog and TurboCat, 50 yılını uzayda geçirdikten sonra artık yabancı olduğu yeryüzüne dönüş yapan Buddy ile Felix'in hikayesini konu alıyor.

8. Kitab-ı Cin



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: TME Films

Kitab-ı Cin filminin yönetmen koltuğunda Hakan Aydın oturdu. Film, dört üniversiteli gencinin, Hz. Süleyman'ın yıllarca gizli kalan sırlı kitabını bulmaları sonucu bir cin ordusunu uyandırmalarıyla gelişen olayları takip ediyor.

Kübra Karasu