sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 01 Temmuz 2022

1 Temmuz Cuma Günü Vizyona Giren 7 Yeni Film!

Bugün birbirinden iddialı 7 yeni film sinemalarda izleyiciyle buluşuyor.

1. After Yang (Yang'dan Sonra)



Tür:
 Bilim Kurgu/Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Alexander Weinstein'ın Saying Goodbye to Yang adlı kısa öyküsüne dayanan After Yang, Kogonada tarafından yazılıp yönetildi. Filmin kadrosunda Colin Farrell ile birlikte Jodie Turner-Smith, Justin H. Min, Malea Emma Tjandrawidjaja, Haley Lu Richardson, Sarita Choudhury ve Clifton Collins Jr. da yer alıyor. After Yang, ailelerin bebek bakıcısı olmaları için robotik çocukları satın alabilecekleri bir dünyada geçiyor. Bir baba ve kızının robotik aile üyeleri Yang'ı arızalanmaya başladıktan sonra kurtarmaya çalışmaları olayları değiştirecek.

2. I Met a Girl (Bir Kızla Tanıştım) 



Tür: Romantik/Dram
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Brenton Thwaites, Lily Sullivan, Joel Jackson, Zahra Newman gibi isimlerin yer aldığı romantik dramanın yönetmenliğini Luke Eve üstlendi. I Met a Girl, tanıştığı gibi aşık olduğu Lucy'yi bulabilmek için onun peşinden Avustralya'ya giden müzisyen Devon'ın arayışını izleyiciyle buluşturuyor.

3. Aşkın Gönül Yazısı



Tür:
 Romantik/Dram
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Melis Tüzüngüç, Sebahat Kumaş, Hüseyin Elmalıpınar, Güntuğ Yardımcı gibi sevilen isimlerin kadrosunda yer aldığı film, Hollanda'dan gelen Tunç ile tanışıp aşık olan Gönül'ün hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Şuursuz Aşk'a da imzasını atan Umut Ertek oturuyor.

4. Evlat Olsa Sevilmez



Tür:
 Komedi/Aile
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Cüneyt İnay'ın yönettiği komedi filmi Evlat Olsa Sevilmez, ölümcül bir hastalığa yakalanan annesinin son isteği olarak evlenmesini istediği vurdumduymaz Samet'in evlilik arayışını anlatıyor. Filmin kadrosunda Zekeriya Akman, Günay Karacaoğlu, Sadi Celil Cengiz, Burcu Altın, Mesut Yar yer alıyor.

5. Minions: The Rise of Gru (Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi)



Tür: Macera/Animasyon
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Sevimli Minyonlar'ın ikinci filmi Minions: The Rise of Gru'nun yönetmen koltuğunda Kyle Balda ve Brad Ableson oturuyor. Film, 70'li yıllarda tarihin en büyük kötülerinden biri olma hayali kuran genç Gru ile yolları kesişen Minyonlar'ın, kötülükleriyle nam salan Vicious 6 ekibine girmeye çalışan Gru'ya yardım etmelerini izleyiciyle buluşturacak.

6. Zir-i Cin



Tür:
 Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Emre Pala'nın yönettiği korku filmi Zir-i Cin, İstanbul'a dönüş yolunda ilgilerini çeken bir köye uğrayan gazeteci Defne ve arkadaşlarının yaşadıklarını konu alıyor.

7. Kahran



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: TME Films

Ahmet Yaşar Gümüş'ün yönettiği Kahran, ücra bir Anadolu kasabasına giden Mert'in burada başından geçenler ile intikam arayışındaki Kahran cinlerini konu alıyor.