sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 09 Eylül 2021

10 Eylül Cuma Günü Vizyona Girecek 9 Yeni Film!

Yarın birbirinden iddialı 9 film sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

1. Best Sellers (Çok Satanlar)



Tür: Komedi/Dram
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Lina Roessler'ın yönettiği Best Sellers'ın senaryosunu Anthony Grieco kaleme aldı. Filmin başrollerini Michael Caine, Aubrey Plaza, Scott Speedman, Ellen Wong, Veronica Ferres ve Cary Elwes paylaşıyor. Best Sellers, babasının butik yayınevini devralan Lucy'nin, zamanında yayınevini yükselten ve sonrasında inzivaya çekilen yazar Harris Shaw'un sözleşme gereği kendilerine bir kitap borcu olduğunu fark etmesiyle gelişen olayları konu alıyor.

2. Stillwater (Durgun Su)



Tür: Gerilim/Dram
Dağıtım Şirketi: TME Films

Marcus Hinchey, Thomas Bidegain ve Noé Debré'nin birlikte yazdığı senaryo Tom McCarthy tarafından yönetildi. Matt Damon'ın başrolünde yer aldığı film; işlemediği bir cinayetten dolayı tutuklanan kızını kurtarmaya çalışan bir babanın hikayesini konu alıyor.

3. Z



Tür: Gerilim/Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Brandon Christensen'in yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın kadrosunda Keegan Connor Tracy, Jett Klyne, Sean Rogerson, Sara Canning ve Stephen McHattie yer alıyor. Kanada yapımı film, 8 yaşındaki oğullarının hayali arkadaşı tarafından musallat olunan ailenin yaşadıklarını konu alıyor.

4. İnsanlar İkiye Ayrılır



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Tunç Şahin'in yönetmenliğini üstlendiği filmin kadrosunda Burcu Biricik, Pınar Deniz, Aras Aydın, Başak Daşman ve Erdem Akakçe gibi sevilen oyuncular yer alıyor. İnsanlar İkiye Ayrılır, borç tahsil eden bir şirketin çalışanlarının yaşadıklarını izleyiciyle buluşturacak.

5. Elli Kelimelik Mektuplar



Tür: Dram/Biyografi/Aşk
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Başrollerinde Gizem Karaca Ekmekçi, İlker Kızmaz, Tekin Temel, İlhan Şeşen ve Derya Alabora gibi sevilen isimlerin yer aldığı filmi Emir Khalilzadeh yönetti. Elli Kelimelik Mektuplar, 27 Mayıs darbesi sonrası Yassıada'ya gönderilen dönemin Bayındırlık Bakanı Ahmet Tevfik İleri'yi konu alıyor.

6. Suveydâ



Tür: Tarih
Dağıtım Şirketi: SİSAY

Mesut Uçakan'ın imzasını taşıyan yapımın kadrosunda Necip Fazlı Belge, Fatih Küçük ve Yusuf Duru gibi isimler yer alıyor. Film, 11 yaşındaki bir çocuğun yaşadıklarını konu alıyor.

7. Baturalp



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: MC Film

Gökhan Aksu'nun yönettiği film, yakın arkadaşı Mahmut ile kahvehane işleten Baturalp'ın mahallede bir silahlı çatışmaya denk gelmesiyle gelişen olayları konu alıyor. Filmin kadrosunda Gürkan Arıkboğa, Yakup Yavru, Erdem Çömlek ve Oğuz Serin yer alıyor. 

8. Boîte Noire (Kara Kutu)



Tür: Gerilim
Dağıtım Şirketi: Chantier

Yann Gozlan'ın yönettiği Fransız filmi, uçakta yer aldığı ölümcül bir kazanın arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışan genç ve yetenekli bir kara kutu analistinin hikayesini anlatıyor.

9. Sir-Ayet: Ölü Doğan



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Beş yıl önce kaybettiği annesini sürekli rüyalarında görmeye başlayan ve anlam veremediği farklı olaylara da maruz kalan Hazal'ı yaşadıklarını konu alan filmin yönetmen koltuğunda Günay Günaydın oturdu.