sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 10 Şubat 2022

11 Şubat Cuma Günü Vizyona Girecek 6 Yeni Film!

Yarın birbirinden iddialı 6 yeni film sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

1. Uncharted



Tür: Macera/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: Warner Bros. Türkiye

Sevilen oyun serisinden uyarlanan film Ruben Fleischer tarafından yönetildi. Filmde bir hazine avcısı olan Nathan Drake'in maceralarını izleyeceğiz. Uncharted'ın başrolünde ise Örümcek Adam serisinin yıldızı Tom Holland yer alıyor. Holland'a filmde Antonio Banderas, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Tati Gabrielle gibi sevilen yıldızlar eşlik edecek.

2. Death on the Nile (Nil'de Ölüm)



Tür: Gizem/Suç
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Wonder Woman serisinin yıldızı Gal Gadot'un başrolünde yer aldığı filmi Kenneth Branagh yönetti. Doğu Ekspresinde Cinayet'in devam filmi olan Nil'de Ölüm, Agatha Christie'nin aynı adlı kitabından uyarlandı. Kenneth Branagh, Emma Mackey, Armie Hammer, Rose Leslie'nin kadrosunda yer aldığı film, dedektif Hercule Poirot'nun karşılaştığı yeni bir cinayet vakasını izleyiciyle buluşturacak.

3. Marry Me (Evlen Benimle)



Tür: Romantik Komedi
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Jennifer Lopez, Owen Wilson, Sarah Silverman, Chloe Coleman, Maluma gibi yıldızları izleyeceğimiz filmin yönetmen koltuğunda Kat Coiro oturdu. Jennifer Lopez'i süper star Kat Valdez olarak izleyeceğimiz Marry Me'de Owen Wilson ise matematik öğretmeni Charlie Gilbert rolünde karşımıza çıkacak. Hikaye, düğününün canlı yayını sırasında aldatıldığını keşfeden bir pop yıldızını konu alıyor. Daha sonra ise kalabalıktan bir yabancı seçip onunla evlenmeye karar verir. Bu yabancı ise Owen Wilson'dan başkası değildir.

4. Malazgirt 1071



Tür: Tarih/Savaş
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Cengiz Coşkun, Haluk Piyes, Caner Kurtaran, Vildan Atasever, Hasan Küçükçetin gibi isimleri buluşturan yapım, Anadolu tarihinin önemli savaşlarından Malazgirt'in hikayesini konu alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Özgür Bakar & Bilal Kalyoncu üstlendi. 

5. Bergman Island (Bergman Adası)



Tür: Dram/Komedi
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Mia Hansen-Løve'ın yönettiği filmin kadrosunda Tim Roth, Mia Wasikowska, Vicky Krieps, Anders Danielsen Lie gibi isimler yer alıyor. Almanya, Belçika, Fransa, İsveç ve Meksika ortak yapımı film, Amerikalı sinemacı bir çiftin yazlarını Bergman’ın uzun süre yaşadığı İsveç’teki Farö adasında geçirmeye karar vermesi ve yeni filmlerinin senaryosu üzerine çalışırken başlarından geçenleri konu alıyor.

6. İsmetse Olur



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: MC Film

Umut Kaya'nın yönettiği film, Kısmetli köyüne bir grup yabancının gelmesiyle gelişen olayları anlatıyor. Filmde Turan Özdemir, Ayça Ekin Beğen, Melis Buse Betkayan, Aytaç Özgür, Umut Kaya izleyiciyle buluşacak.