sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 11 Kasım 2021

12 Kasım Cuma Günü Vizyona Girecek 8 Yeni Film!

Yarın birbirinden iddialı 8 film sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

1. Last Night in Soho (Dün Gece Soho'da)



Tür: Korku/Dram
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Edgar Wright imzalı festivallerde boy gösteren korku filmi Last Night in Soho'da Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie, Matt Smith, Diana Rigg, Terence Stamp gibi yıldız isimler yer alıyor. Film moda tasarımı tutkunu Eloise'in, kendini bir anda 1960'ların Londra'sında bularak müzik piyasasında yükselmeye çalışan Sandy ile karşılaşması sonucu başına gelen olayları izleyiciyle buluşturacak.

2. 4N1K Düğün



Tür: Romantik Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Film, düğüne sadece saatler kala hafızasını kaybeden sevgilisinin aşkını yeniden kazanmaya çalışan genç bir adamın hikayesini konu alıyor. Deniz Coşkun'un yönettiği filmin kadrosunda Gözde Mutluer, Burak Yörük, Sina Özer, Atakan Hoşgören, Cihan Şimşek gibi isimler yer alıyor. 

3. Af



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Af, Cem Özay’ın ilk uzun metraj filmi olma özelliği taşıyor. Film, geçimini bir dağ köyünde ağaç ticareti ile sağlayan otoriter bir baba ile çocukları arasındaki çatışmayı izleyiciyle buluşturacak. Yapımın kadrosunda Timur Acar, Emine Meyrem, Hakan Aslan, Yusuf Bayraktar, Macit Koper gibi isimler yer alıyor.

4. Rifkin's Festival (Rifkin'in Festivali)



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Woody Allen tarafından yazılan ve yönetilen komedi filmi Rifkin's Festival, Amerikan-İspanyol-İtalyan ortak yapımı. Filmde Wallace Shawn, Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi López ve Christoph Waltz yer alıyor. Film, gittikleri San Sebastian Festivali'nin büyüsüne kapılan bir çiftin hayatına odaklanıyor. 

5. Seni Bulacam Oğlum!



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: TME Films

Film, en yakın arkadaşı tarafından dolandırılan bir adamın hikayesini izleyiciyle buluşturacak. Gökhan Yıkılkan'ın yönettiği filmin kadrosunda Gökhan Yıkılkan, Ali Sürmeli, Gürkan Uygun, Fulden Akyürek, Çetin Altay yer alıyor.

6. The Addams Family 2 (Addams Ailesi 2)



Tür: Komedi/Romantik
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Baba Gomez, anne Morticia, Wednesday ve Pugsley yani Addams Ailesi bu kez aile bağlarını güçlendirmek adına bir geziye çıkar. Ama söz konusu Addams ailesi olunca, yolculuk boyunca başlarına gelecek ilginç olaylar da asla bitmez.

7. Red Shoes and the Seven Dwarfs (Kırmızı Pabuçlar ve 7 Cüceler)



Tür: Fantastik/Romantik
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Klasikleşmiş Pamuk Prenses masalını ilginç ve tamamen değişik bir şekilde ele alan film, babasını kurtarmak isteyen Pamuk Prenses ile bir kara büyü sonucu cüceye dönüşen yedi prensin hikayesini anlatacak. 

8. Cin Çarpılması



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CGV Mars