sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 13 Ocak 2023

13 Ocak 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 6 Yeni Film: Operation Fortune, İllegal Hayatlar...

Bugün sinemalarda 6 yeni film gösterime girdi. Geçen hafta vizyona giren filmleri görmek için tıklayınız.

1. Operation Fortune: Ruse de guerre (Servet Operasyonu)



Tür: Komedi, Aksiyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Guy Ritchie ile Jason Statham'ı yeniden bir araya getiren ve Antalya'da çekilen Operation Fortune: Ruse de guerre, dünyayı tehdit edecek düzeyde ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

2. İllegal Hayatlar



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Röportaj Adam ekibinin sevilen isimleri Mahsun Karaca, Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman'ın ilk filmi olan İllegal Hayatlar, kaçak bir kumarhane işleten Mahsun'un, polis baskınlarından kurtulmak için tüm operasyonuna paravan olarak bir siyasi parti kurmasıyla gelişen olayları konu alıyor.

3. EO (Aİ)



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Jerzy Skolimowski imzalı Cannes başta olmak üzere birçok festivalden ödüllen dönen EO, Polonya'da bir sirkte doğmuş bir eşeğin gözünden dünyayı izleyiciyle buluşturacak.

4. Tamiri Mümkün



Tür: Konser
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Film, ünlü rock grubu Mor ve Ötesi'nin 35 bin kişinin katıldığı 28 Mayıs 2022 tarihli İnönü Stadı konserini sinemada izleyiciyle buluşturacak.

5. M3GAN



Tür: Korku/Gerilim
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Film, Gemma'nın yeğeni için tasarladığı insansı robot yapay zeka Megan'ın, görevinin ötesine geçen kararlar almasıyla gelişen korkunç olaylar dizisini konu alıyor.

6. Ammar 3: Cin Kabilesi



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Film, sevdiği insanla birlikte olabilmek adına büyüye başvuran genç Zemherin'in, yardım aldığı cinler tarafından hayatının kabusa çevrilmesini konu alıyor.