sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 14 Nisan 2022

15 Nisan Cuma Günü Vizyona Girecek 9 Yeni Film!

 Yarın birbirinden iddialı 9 yeni film sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

1. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları)



Tür:
 Fantastik/Macera
Dağıtım Şirketi: Warner Bros. Türkiye

Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filmi Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, Grindelwald'a karşı mücadele eden Albus Dumbledore, Newt Scamander ve arkadaşlarının hikayesini izleyiciyle buluşturacak. Harry Potter serisinin yazarı J.K. Rowling'in imzasını taşıyan ve David Yates tarafından yönetilen yapımın kadrosunda; Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Mads Mikkelsen, Ezra Miller gibi isimler yer alıyor. 
 
2. Yedi



Tür:
 Suç/Dram
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Buğra Kekik'in yönetmen koltuğunda oturduğu yapım, yedi farklı karakterin birbiriyle bağlantılı hikayelerini izleyiciyle buluşturacak. Reha Özcan başrollü filmin kadrosunda Ayşenil Şamlıoğlu, Hakan Bilgin, Selahattin Taşdöğen, Şevki Özcan gibi sevilen isimler yer alıyor.

3. Lanetli Tapınak



Tür:
 Gerilim
Dağıtım Şirketi: TME Films

Metin Kuru imzalı Lanetli Tapınak, Mısır tanrısı Isis'le iletişime geçmeyi başaran Lily'nin yaşadıklarını konu alıyor. Filmin kadrosunda Behice Maurer, İlhami Adsal, Nihat Demirel, Gülay Say, Abdullah Faruk Günaydın gibi isimler yer alıyor.

4. Stardust



Tür:
 Fantastik/Macera
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Johnny Flynn, Marc Maron, Jena Malone gibi isimlerin rol aldığı Stardust, 2016 yılında yaşamını yitiren efsanevi müzisyen David Bowie'nin hayat hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

5. The Message (Çağrı)



Tür:
 Dram/Savaş
Dağıtım Şirketi: Pinema

Anthony Quinn, Irene Papas, Michael Ansara, Johnny Sekka gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı 1976 yapımı Çağrı filmi, Türkiye'de ilk kez vizyona girişinden yaklaşık 45 yıl sonra 4K versiyonuyla yeniden izleyiciyle buluşacak.

6. Zalo



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Sermiyan Midyat, Kıvanç Baran Arslan, Tuğçe Topçu, Ersel Şibil, Belma Mamati gibi isimlerin yer aldığı film Necati Aslan tarafından yönetildi. Zalo, yıllardır görüşmediği ikizi ile yeniden bir araya gelen Zalo Ağa'nın hikayesini konu alıyor.

7. Troll: The Tale of a Tail (Troll: Kuyruklu Macera)



Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Kristian Kamp ve Kevin Munroe'nun yönettiği filmde, Troll Prensi Trym'in babası Kral Grom, bir büyü ile taşa çevirilir ve Trym'in onu kurtarmak için sadece üç günü vardır. Prens Trym ve arkadaşları büyüyü bozup krala gücünü geri vermek için Troll krallığı Ervod'un bir ucundan diğerine tehlikeli bir maceraya atılırlar.

8. Çıngırak



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Çıngırak, anne olmak için yanıp tutuşan bir kadının, eşini yasa dışı yollarla evlat edinmeye ikna etmesiyle gelişen olayları konu alıyor. Ralph Waldo'nun yönettiği filmin kadrosunda Beren Demirkaya, Tarkan Yılmaz, Atilla Özdal, Murat Seviş, Şule Karakaya yer alıyor.

9. Azaim: Cin Mezarlığı



Tür:
 Korku
Dağıtım Şirketi: Özen Film

Azaim: Cin Mezarlığı, kadim bir kitapta yer alan bilgiler aracılığıyla cinlerle iletişime geçen ve cinleri kendi dünyevi zenginlikleri için kullanan bir köy ahalisinin başına gelenleri konu alıyor. Erdal Şimşek'in yönettiği filmin kadrosunda Lale Uçak, İbrahim Şentürk, Zeynep Sude Tekin, Cavit Özer, İsmail Şenel yer alıyor.