sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Eylül 2021

1978 Filminden Geri Dönen İki Karakterin Yer Aldığı Yeni Halloween Kills Fotoğrafı Yayınlandı!

Serinin on ikinci filmi Halloween Kills'ten yeni yayınlanan görüntü, önceki Halloween filmlerinden geri dönen karakterlere bir bakış sunuyor.

John Carpenter'ın 1978 yapımı Halloween'dan iki karakter daha Halloween Kills'de Jamie Lee Curtis ile birlikte görünecek. Yeni film, Curtis'in canlandırdığı Laurie Strode'u, James Jude Courtney ile birlikte Nick Castle'ın canlandırdığı Michael Myers'la tekrar karşı karşıya gelmesi için geri getiriyor. Film, David Gordon Green'in 2018 filmi Halloween'in devamı niteliğinde olacak.



Halloween (1978) ve Halloween (2018) filmlerini içeren ve önümüzdeki ay vizyona girecek olan Halloween Kills'in ardından Ekim 2022'de de serinin son filmi Halloween Ends izleyiciyle buluşacak. 2018'deki devam filmi Laurie'nin kızını (Judy Greer) ve Laurie'nin Myers'ın saldırısından kaynaklanan kalıcı travma nedeniyle yabancılaştığı torununu (Andi Matichak) tanıttı. 

Cumartesi günü Jamie Lee Curtis, Instagram hesabından yaklaşan filmden bir görüntü yayınladı. Bu kare, filmdeki dört karaktere yeni bir bakış sunuyor. Curtis paylaşımını, "1978 ve 2018 filmlerinden insanları fark ettiniz mi? Çetenin hepsi korku içinde burada!" sözleriyle noktaladı.



Hemşire Marion Chambers'ı oynayan Nancy Stephens de yeni film için geri dönen oyuncular arasında. Ayrıca 1978 filmindeki rolünü yeniden canlandıranlar arasında Kyle Richards da yer alıyor. Richards eski filmde, Laurie'nin arkadaşı Annie'nin Myers tarafından öldürüldüğü gece bakıcılık yaptığı çocuk olan Lindsay Wallace'ı canlandırmıştı. 2018'in Cadılar Bayramı'nda karşımıza çıkan Carmela McNeal ve Michael Smallwood, diğer adıyla hemşireler Vanessa ve Marcus da görselde yer alan diğer karakterler.

Halloween Kills (Cadılar Bayram Öldürür), 15 Ekim'de vizyona girecek.

Kübra Karasu