sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Haziran 2022

90'ların Kült Korku Filmi "Arachnophobia" Yeniden Çekilecek: Yönetmen Belli Oldu!

The Hollywood Reporter, Amblin Partners'ın 1990 korku-komedisi Arachnophobia'yı yeniden çekmeyi planladığını ve Happy Death Day yönetmeni Christopher Landon ile filmi yazıp yönetmesi için anlaştığını duyurdu.

Don Jakoby ve Al Williams'ın bir hikayesine dayanan orijinal Arachnophobia filmi, Jakoby ve Wesley Strick tarafından yazıldı. Film, Amblin Entertainment'ın kurucu ortağı Frank Marshall'ın ilk yönetmenlik denemesiydi.

Arachnophobia, pastoral küçük kasaba yaşamını aramak için şehir dışına taşınan bir ailenin hikayesini konu alıyor. Ancak, kısa süre sonra yaşadıkları yer ölümcül Güney Amerika örümcekleri tarafından terörize edilir. İlk filmin başrollerini Jeff Daniels, John Goodman, Julian Sands ve Harley Jane Kozak paylamıştı. Yeni filmin orijinale ne kadar bağlı kalacağı henüz bilinmiyor.



Filmin yönetmeni Christopher Landon, Paranormal Activity serisinin yedi bölümünden beşini kaleme almıştı. Ayrıca Paranormal Activity: The Marked Ones serisinin beşinci filmini yönetti. Ayrıca Scouts Guide to the Zombie Apocalypse'i yönetti ve yazdı. Yönetmen korku türünün içinden gelen bir isim olduğu için Arachnophobia'yı nasıl uyarlayacağı merak ediliyor.

Kübra Karasu