sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Mart 2023

2 Sinema Filminin İptalinin Ardından Disney CEO'sundan "Star Wars" Açıklaması!

Disney CEO'su Bob Iger, Star Wars filmlerinin geleceği konusunda netlik sağladı.

Patty Jenkins'in Rogue Squadron'unun yanı sıra Marvel Studios Başkanı Kevin Feige'in isimsiz projesinin de süresiz olarak rafa kaldırıldığı geçtiğimiz gün duyurulmuştu. Katıldığı bir konferansta konuşan Bob Iger, Lucasfilm'in bir sonraki Star Wars filmi için çok titiz davrandığını açıkladı.

Son birkaç yılda birden fazla fikrin geliştirilmekte olduğu duyurulsa da bunların çoğu iptal edildi ve bu durum izleyicilerden büyük tepki topladı. Iger, Star Wars'ın sinematik geleceği hakkında "Hala Star Wars filmleri geliştiriyoruz, ancak doğru filmi bulduğumuza emin olduğumuzda yapacağız. Bu yüzden bu konuda çok dikkatli davranıyoruz." açıklamasını yaptı.



Iger, stüdyonun uzun metrajlı çıkış planını sürekli değiştirmesinin ana nedeni olarak 2018 yapımı Solo: A Star Wars Story'nin gişe başarısızlığını gösterdi. Bir sonraki Star Wars filminin ne olacağı izleyiciler tarafından bilinmiyor. Fakat The Last Jedi'ın arkasındaki yönetmen Rian Johnson'ın orijinal filmlerden oluşan bir üçleme geliştirmek için Lucasfilm ile hâlâ sözleşmesi bulunuyor.

Kübra Karasu