sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 20 Ocak 2023

20 Ocak 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 7 Yeni Film: Babylon, 49, Kutsal Damacana 4...

Bugün sinemalarda 7 yeni film gösterime girdi. Geçen hafta vizyona giren filmleri görmek için tıklayınız. 

1. Babylon



Tür: Dram/Komedi
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Damien Chazelle'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Margot Robbie, Brad Pitt, Diego Calva gibi yıldız isimleri bir araya getiren Babylon (Babil), Hikaye, sinema endüstrisinin en çalkantılı dönemlerinden birinin etrafında dönüyor: sessiz filmlerden sesli filmlere ve ardından siyah beyazdan Technicolor görüntüye geçiş ve bu süreçte kazanılan veya bozulan kariyerler. 

2. 49



Tür: Dram/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı 49'un yönetmenliğini Hakan İnan üstlendi. Film, 11 Haziran 2014'te IŞİD'in Musul'u işgal etmesi sonrası Türkiye Başkonsolosluğu'nda esir alınan 49 personelin kurtarılması için mücadele eden MİT mensuplarının hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

3. Kutsal Damacana 4



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

İlk filmi 2007 yılında vizyona giren Şafak Sezer başrollü Kutsal Damacana, 2010’da İtmen ve 2011’de Dracoola ile devam etmişti. Seri, yarattığı Papaz Fikret karakteriyle adından söz ettirerek replikleriyle izleyicilerin favorisi haline gelmişti. Ocak'ta vizyona girecek olan yeni film ise Fikret'in yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan'a kadar yükselmesinin ardından yurda kesin dönüş yaptığı macerayı konu alıyor.

4. Corsage (Korsaj)



Tür: Dram/Tarihi
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Almanya, Avusturya, Fransa ve Lüksemburg ortak yapımı film, Bavyera Düşesi Elisabeth’in 40. doğum günü kutlamalarını dönüm noktası alarak sonunda zincirlerini kırmaya niyetlenen, bilgiye ve yaşama aç bir kadının isyanını gözler önüne seriyor.

5. Rock Dog 3: Battle the Beat (Süper Yetenek 3: Büyük Yarış)



Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: TME Films

Rock Dog serisinin üçüncü filmi, rock yıldızı Bodi'nin yeni macerasını izleyiciyle buluşturacak.

6. The Amazing Maurice (Muhteşem Kedi Maurice)



Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Toby Genkel ve Florian Westermann'ın yönetmenliğini üstlendiği Terry Pratchett'ın eserinden uyarlanan film, serseri bir şehir kedisi olan Maurice'in maceralarını konu alıyor.

7. My Fairy Troublemaker (Benim Tatlı Diş Perim)



Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Film, insanların dünyasında kaybolan peri Violetta'nın, kendi dünyasına dönmek için genç Maxie'den yardım almasıyla birlikte gelişen olayları konu alıyor.