sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Mart 2023

22-24 Mart'ta Vizyona Giren 8 Yeni Film: John Wick 4, Eight Mountains...

 
22 Mart Çarşamba günü John Wick: Chapter 4 ve Louis Tomlinson: All of Those Voices; 24 Mart Cuma günü ise Eight Mountains, Kestik Babacım, The New Toy, Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village, Motelde Katliam ve Gerçek Cinler 2 filmleri vizyona girdi.

1. John Wick: Chapter 4



Tür:
 Aksiyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Chad Stahelski'nin yönettiği sevilen serinin dördüncü filmi, John Wick: Chapter 3 - Parabellum'un bitiminden sonra Wick'in (Keanu Reeves) High Table olarak bilinen organizasyondan intikam almaya hazırlandığını izleyiciyle buluşturacak. John Wick 4'ün yıldızlarla dolu kadrosunda Reeves'e Caine rolünde Donnie Yen, Bowery King rolünde Laurence Fishburne, Shimazu rolünde Hiroyuki Sanada, The Tracker rolünde Shamier Anderson, Charon rolünde Lance Reddick, Akira rolünde Rina Sawayama, Killa rolünde Scott Adkins ve Katia rolünde Natalia Tena, Chidi rolünde Marko Zaror ve John'un düşmanı Marquis de Gramont rolünde Bill Skarsgård eşlik ediyor.

2. Eight Mountains (Sekiz Dağ)



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Cannes'da Jüri Ödülü alan film, gerçek dostluğun hikayesini konu alıyor. Belçika, Fransa ve İtalya ortak yapımı Eight Mountains, çocukların büyüyüp yetişkin olmalarının, babalarının izini silmeye çalışırken hep onların izinden gidip ardından baba evine dönüşlerinin dramatik hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

3. Kestik Babacım



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: Skypic Films

Atakan Şatıroğlu'nun yönettiği Kestik Babacım'da Erman Erbek, Yağmur Sevgi Koysal, Ceyhun Tutal gibi isimler başrolü paylaşıyor. Film, yönetmen olan Erman, senarist olan Ceyhun ve oyuncu olan Berkay'dan oluşan bir arkadaş grubunun bir filmi gerçeğe dönüştürme çabasını konu ediniyor.
 

4. The New Toy (Özel Bir Hediye)



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: Bir Film

James Huth'un yönettiği Jamel Debbouze, Daniel Auteuil, Alice Belaïdi gibi isimlerin rol aldığı The New Toy, Fransa'nın en zengin adamının çocuğunun doğum günü için Sami'nin çalıştığı alışveriş merkezini kapatması sonrası Sami'nin başından geçenleri konu alıyor.

5. Gerçek Cinler 2



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Gerçek Cinler 2, çalışmak için geldikleri İstanbul'da cinlerle karşı karşıya gelen Özge ve Nisa'nın hikâyesini anlatıyor.

6. Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village



Tür: Macera/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: TME Films

Demon Slayer'ın yeni film uyarlaması Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village, iblis avcısı Tanjiro ile arkadaşlarının kudretli bir iblis olan Gyutaro ve ekibine karşı verdikleri mücadeleyi konu alıyor.

7. Louis Tomlinson: All of Those Voices



Tür: Belgesel/Müzik
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Louis Tomlinson: All of Those Voices, eski One Direction grubunun üyelerinden Louis Tomlinson'ın çıktığı kişisel müzikal yolculuğunu izleyiciyle buluşturuyor.

8. Motelde Katliam 



Tür: Korku/Gerilim
Dağıtım Şirketi: MC Film

Film, kızlarını üniversiteye yerleştirmek için Çorum'a gelen bir ailenin, burada kaldıkları motelde başlarından geçenleri konu alıyor.