sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 24 Haziran 2022

24 Haziran Cuma Günü Vizyona Giren 6 Yeni Film!

Bugün birbirinden iddialı 6 yeni film sinemalarda izleyiciyle buluşuyor.

1. Elvis



Tür: Biyografi/Dram
Dağıtım Şirketi: Warner Bros. Türkiye

Son olarak Leonardo DiCaprio başrollü The Great Gatsby'i izleyiciyle buluşturan ünlü yönetmen Baz Luhrmann'ın yeni çarpıcı filmi Elvis bugün vizyona girdi. Austin Butler'ın Elvis'i canlandırdığı filmde Tom Hanks, Olivia DeJonge, David Wenham, Dacre Montgomery gibi sevilen yıldızlar da karşımıza çıkacak. Hanks filmde Elvis'in menajeri Tom Parker olarak karşımıza çıkaracak. Film, kariyerinin büyük bölümünde şarkıcının tek menajeri olan Parker ile olan ilişkisi de dahil olmak üzere Elvis Presley'in hayatını ve yıldızlığa giden yolculuğunu anlatacak.

2. Unclenching the Fists (Yumrukları Gevşetmek)



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Kira Kovalenko'nun yönettiği film, 2021 Cannes Film Festivali'nde Belirli Bir Bakış Ödülü'nü kazanmıştı. Rusya yapımı film, eski bir maden kasabasında sevdiği ama kendisini bunaltan ailesinden uzaklaşmaya çalışan bir kadının hikayesini anlatıyor. Filmin kadrosunda Milana Aguzarova, Alik Karaev, Soslan Khugaev, Khetag Bibilov ve Arsen Khetagurov yer alıyor.

3. Sünnet Çocuğu



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: Özen Film

Bülent Pelit ve Aydemir Akbaş'ın yönettiği Sünnet Çocuğu, at yarışı ve kumar sebebiyle aldığı borçları ödeyemeyen Sami'nin komedi dolu hikayesini izleyiciyle buluşturacak. Akbaş'ın başrolünde yer aldığı filmin kadrosunda Mehmet Çepiç, Tuğba Daşdan, Özgür Aksoy, Ferdi Atuner gibi isimler de yer alıyor.

4. Crazy Birds (Çılgın Kuşlar)



Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

James Snider'ın yönettiği Çılgın Kuşlar, ilkbaharda Fernville'de orman hayvanları arasında bir gelenek haline gelmiş olan şarkı yarışmasını izleyiciyle buluşturuyor.

5. Gizemli Köy



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Toygun Ateş, Selahattin Taşdöğen, Eyüp Ergüven, Gülşah Susam, Şengül Gökçen gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı film, seyahate çıkan Ceyda ve Murat çiftinin, binmeleri gereken treni kaçırdıktan sonra yollarının düştüğü bir köyde başlarından geçenleri anlatıyor.

6. The Black Phone (Siyah Telefon)



Tür:
 Korku
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

The Black Phone, çocukları hedef alan bir seri katil tarafından kaçırılıp ses geçirmez bir bodrumda tutulan 13 yaşındaki Finney'nin, odada yer alan ve bağlantısı bulunmayan siyah telefon aracılığıyla katilin önceki mağdurlarıyla iletişime geçmesi sonrası yaşananları izleyiciyle buluşturacak. Ethan Hawke başrollü filmin kadrosunda Thames, McGraw, Jeremy Davies, James Ransone, E. Roger Mitchell, Kellan Rhude, J. Gaven Wilde, Michael Banks Repeta ve Brady Hepner da yer alıyor.