sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 04 Aralık 2021

25 Şubat’ta Vizyona Girecek Olan ‘’Her Şey Dahil’’ Filminde Rol Alan ‘’Özgün Bayraktar’’, Güldür Güldür Show’un Kadrosuna Dahil Oldu!

Son olarak 25 Şubat’ta vizyona girmesi beklenen Her Şey Dahil filminde rol alan genç oyuncu Özgün Bayraktar, ekranların sevilen programı Güldür Güldür Show’un kadrosuna katıldı.



‘’Yanlış Anlama’’, ‘’Yapışık Kardeşler’’ filmleri ve doğaçlama bir yapıya sahip olan ‘’Buyur Bi de Burdan Bak’’ komedi programıyla çıkış yakalayan genç oyuncu, instagram hesabında paylaştığı gönderi ile müjdeli haberi verdi.



Gönderide Güldür Güldür Show’un yeni bölüm fragmanını paylaşan Bayraktar,

‘’SÜPRİİİZZZZ. Bu cumartesi billur sesimle Güldür Güldür’de karşınızdayım. Pek bir heyecanlı, çok bir mutluyum. Çok da özleşmiştik zaten, iyi seyirleeeer.’’

Şeklinde heyecanını dile getirerek müjdeli haberi sevenlerine duyurdu.



25 Şubat’ta seyircisiyle buluşacak olan Başrollerinde Gonca Vuslateri ve Gürgen Öz’ün bulunduğu Her Şey Dahil filminin konusu ise şöyle:

Faruk, Ayhan ve Kasım, Danimarka'daki sperm bankası aracılığıyla farklı donörlerden dünyaya gelmiş üç kardeştir. Geçim sıkıntıları yüzünden girişmedikleri iş kalmamıştır. Bir gün dedelerinden onlara bir miras kalır. Bu miras bir koydur. Ancak dedeleri, koyu taksitle almıştır ve ödenmesi gereken son iki taksit vardır. Kardeşler, koyu tatil köyüne çevirerek para kazanıp borcu ödemeyi planlar. Ancak giriştikleri macerada başlarına gelmeyen kalmayacak, üzerinde çalıştığı romanı bitirmek için sessiz sakin bir yer arayan 'Hayalet yazar Fulden' de olanlardan nasibini alacaktır.