sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 25 Kasım 2021

26 Kasım Cuma Günü Vizyona Girecek 11 Yeni Film!

Yarın birbirinden iddialı 11 yeni film sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

 1. House of Gucci (Gucci Ailesi)



Tür: Suç/Dram
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Ridley Scott'ın imzasını attığı House of Gucci yılın en iddialı yapımlarından. Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Salma Hayek gibi birçok yıldız oyuncuyu izleyiciyle buluşturacak yapım, 80'lerde aile içi anlaşmazlıklarıyla adından sıkça söz ettiren moda devi Gucci ailesinin, 1995 yılında Maurizio Gucci'nin öldürülmesine kadar yaşadıklarını konu alıyor.

2. Wrath of Man (İntikam Vakti)



Tür: Suç/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Efsane yönetmen Guy Ritchie ve aksiyon filmlerinin unutulmaz ismi Jason Statham'ı yeniden biraraya getiren Wrath of Man, çocuğun katilini bulabilmek için büyük meblağlarda nakit para taşımacılığı yapan bir firmada güvenlik olarak işe başlayan gizemli bir adamın kendi intikam mücadelesini izleyiciyle buluşturacak. 

3. Sen Ben Lenin



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Tufan Taştan'ın yönettiği Sen Ben Lenin'in kadrosunda Barış Falay, Saygın Soysal, Melis Birkan, Serdar Orçin, Nur Sürer yer alıyor. Film, Akçakoca kasaba meydanına uzun süredir dikilmesi istenen fakat izinlerin çıkmaması sonucu bir depoda saklanan Lenin büstünün hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

4. Aylak Takımı



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Can Sarcan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Aylak Takımı, bir kampüste yanlış giden bir deney sonucu ortaya çıkan zombi salgınını izleyiciyle buluşturacak. Filmin kadrosunda Tuna Arman, Zeynep Batur, Mert Topuz, Yıldız Asyalı gibi sevilen isimler yer alıyor.

5. The Lion (Aslan Yürek)



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: Özen Film

Belçika-Fransa ortak yapımı film, psikiyatri kliniğinde deli numarası yapan bir hasta ile onunla ilgilenen sağlık görevlisinin yaşadıklarını izleyiciyle buluşturacak. Ludovic Colbeau-Justin'in yönettiği filmin kadrosunda Dany Boon, Philippe Katerine, Anne Serra, Samuel Jouy, Sophie Verbeeck yer alıyor.

6. Stambul Garden (İstanbul Bahçesi)



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Almanya yapımı film, yolları İstanbul'a düşen iki yakın arkadaş Janik ve Samuel'in hikâyesini anlatıyor. Emil von Schönfels, Mekyas Mulugeta, Katharina Behrens, Nicole Marischka gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda İlker Çatak oturdu.

7. Encanto (Enkanto: Sihirli Dünya)



Tür: Müzikal/Komedi
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Disney imzasını taşıyan film, Encanto adında göz kamaştırıcı ve büyüleyici bir yerde yaşayan olağanüstü bir ailenin yani Madrigallerin hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

8. My Hero Academia The Movie: World Heroes' Mission



Tür: Macera/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Yapım, My Hero Academia isimli anime dizisinin üçüncü sinema filmi. My Hero Academia The Movie: World Heroes' Mission, şehri ve insanları tehlikeye atan gizemli bir tehditle mücadele etmeye çalışan Deku ve profesyonel süper kahraman ekibinin hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

9. The Good Things Devils Do (Şeytanın Bilinmeyen Hikayesi)



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: TME Films

Bill Oberst Jr., Linnea Quigley, Kane Hodder, Mary Katherine O'Donnell, Kelley Wilson Robinson gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı film, emekli olmadan önce son bir vurgun için kolları sıvayan Richard'ın başından geçenleri anlatıyor.

10. Seance (Seans)



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Simon Barrett'in yönettiği film, bir grup öğrencinin yatılı okullarına yeni gelen Camille ile eğlenmek için yaptıkları ruh çağırma seansı sırasında yaşadıklarını izleyiciyle buluşturacak.

11. Azra



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM 

Film, birkaç günlük sakin bir tatile çıkan Azra ve Burak çiftinin başından geçen paranormal olayları izleyiciyle buluşturacak.