sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 27 Ocak 2023

27 Ocak 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 6 Yeni Film: Demir Kadın Neslican, Çizmeli Kedi...

Bugün sinemalarda 6 yeni film gösterime girdi. Geçen hafta vizyona giren filmleri görmek için tıklayınız. 

1. Demir Kadın Neslican



Tür: Dram/Biyografi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Verdiği savaşla milyonlarca kişiye ilham olan Neslican Tay’ın hayatını konu alan Demir Kadın Neslican filminde Tay'ı Naz Çağla Irmak canlandırdı. Filmde Irmak'a; İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Uğur, Meral Çetinkaya, Zeynep Elçin, Özge Sezince Varley ve Sedef Şahin gibi sevilen isimler eşlik ediyor. Demir Kadın filminin senaryosunu ise Nalan Merter Savaş kaleme aldı.

2. Plane (Uçak)



Tür: Gerilim/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: TME Films

Ünlü aktör Gerard Butler filmde, bir uçuş komutanı ve bir uçak kazasından sağ kurtulanlardan biri olan Kaptan Brodie Torrance'ı canlandırıyor. Film, ticari uçuşları bir şimşek fırtınasına dönüşüp Filipinler takımadalarına düştükten sonra Brodie ve diğerlerinin ya birlikte hayatta kalmaları ya da yalnız ölmelerini konu alıyor. Jolo Adası kümesi ayrılıkçılar ve milisler tarafından yönetiliyordur ve filmin kahramanları bölgenin tam kalbine iner. Bu durum aynı zamanda bir yolcu olan ve FBI tarafından iade edilme sürecinde olan kaçak Louis Gaspare (Mike Colter) ile ekip oluşturmaları anlamına da geliyor. Gaspare, 15 yıl önce cinayetten hüküm giymiş bir adamdır.

3. Puss in Boots: The Last Wish (Çizmeli Kedi: Son Dilek)



Tür: Macera/Komedi
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Yeni filmde Çizmeli Kedi'nin maceralı hayatında son bir şansı var. Seyircilere Shrek serisi aracılığıyla ilk kez tanıtılan tehlikeli derecede sevimli kediyi son gördüğümüzden bu yana on yıldan fazla zaman geçti. Dokuz hayatından sekizini tüketen Çizmeli Kedi (Antonio Banderas) yeni filmde, kayıp hayatlarını geri kazanmak için bir arayışa girer. Yol boyunca, aşkı ve anlayışlı arkadaşı Kitty Softpaws (Salma Hayek) ile yeniden bağlantı kuracak ve dileklerinin gerçekleştiğini görmek için dışarı çıkan bir dizi düşmanla karşı karşıya gelecek.

4. Ainbo



Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Film, yaşadığı Amazon ormanlarını yeraltı kaynakları için yok edilme tehdidine karşı korumaya çalışan genç ve cesur Ainbo'nun hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

5. Mascarade (Maskeli Balo)

Tür: Komedi/Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Fransa yapımı film, kariyeri talihsiz bir şekilde sonlanan dansçı Adrien'in, günlerini geçirdiği Fransız Rivierası'nda Margot ile tanışması sonrası değişen hayatını konu alıyor.

6. İfrit-i Cin



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: MC Film

Film, hamile bir kadının ölümüne sebep olan Aziz'in kendisine büyü yapılmasıyla başından geçenleri anlatıyor.