sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Kasım 2022

Danny Boyle & Cillian Murphy "28 Days Later" Devam Filmiyle Yeniden Bir Araya Gelmek İstiyor!

Danny Boyle ve Cillian Murphy'nin başrol oynadığı 28 Days Later, 2002 yapımı bilim kurgu korku filmiydi. Film, son derece bulaşıcı bir virüsün kazara serbest bırakılması nedeniyle zombilerle dolu neredeyse terk edilmiş bir Londra'yla yüzleşmek için komadan uyanan bisikletli bir kurye olan Jim'in hikayesini anlattı.

Film, Boyle'un yönetmen ve Murphy'nin bir yıldız olarak statüsünü pekiştiren zombi alt türünü büyük ekranda izleyiciyle buluşturdu. Hikaye daha sonra bir devam filmi ile birlikte 28 Days Later: The Aftermath adlı bir 2007 grafik romanı ve aynı adı taşıyan bir çizgi roman serisine yayıldı.



Orijinal filmin 20. yıl dönümünü kutlamak için NME'ye konuşan Boyle ve Murphy, devam filmi için yeniden bir araya gelme planlarını anlattılar. Cillian Murphy, hikayesini sevdiğini, kendisine çok çekici geldiğini ve seride için başka bir film yapmanın her zaman aklında olduğunu açıkladı.

İkilinin açıklamalara göre 28 Days Later'ın yeni bir devam filminin gelme ihtimali oldukça yüksek. Film hakkında yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

İlk Filmin Fragmanı


Kübra Karasu