sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Ekim 2021

29 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek 10 Yeni Film!

Yarın birbirinden iddialı 10 film sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

1. Zoraki Misafir



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Zoraki Misafir, artık eskisi gibi popüler işlere imza atamayan bir medya patronunun son bir program deneyimiyle birlikte yaşadıklarını konu alıyor. Bülent İşbilen'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Mustafa Üstündağ, Uğur Yücel, Murat Akkoyunlu gibi sevilen isimler paylaşıyor.

2. New Order (Yeni Düzen)



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Distopik dramda, lüks bir üst sınıf düğünü yerini şiddetli bir darbeye ve beklenmedik bir sınıf çatışmasına bırakıyor. Michel Franco'nun yönettiği filmin kadrosunda Naián González Norvind, Diego Boneta, Fernando Cuautle yer alıyor. New Order, 2020 Venedik Film Festivali'nden "Jüri Büyük Ödülü"yle ayrılmıştı.

3. Out of My League (Aşk Engel Tanımaz)



Tür: Romantik-Komedi/Dram
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Alice Filippi imzalı filmin kadrosunda Ludovica Francesconi, Giuseppe Maggio, Eleonora Gaggero, Gaja Masciale, Jozef Gjura yer alıyor. Out of My League, nadir görülen ve ciddi bir hastalıkla boğuşan fakat tüm bunlara rağmen hayat enerjisiyle dolu olan Marta'nın aşkı arayışını izleyiciyle buluşturuyor.

4. Strike (Grev)



Tür: Tarihi Dram
Dağıtım Şirketi: TME Films

Metin Yeğin'in yönetmen koltuğunda oturduğu yapım, 1910 yılının Osmanlı İmparatorluğu’nda, Bursa’da ipek işçiliği yapan müslüman ve gayrimüslim kadınların kötü çalışma koşullarına karşı birlikte gösterdikleri direnişi anlatıyor.

5. Saklı Yüzler: Bosna



Tür: Dram/Aksiyon/Politik
Dağıtım Şirketi: Özen Film

Film, Bosna Savaşı sürecinde katliamlarda yer almış savaş suçlularının peşine düşen Mirsad ve Haris'in hikayesini konu alıyor. Haktan Özkan & Gökhan Tunalıgil'in yönettiği filmin kadrosunda Gökhan Tunalıgil, Ayhan T. Krüezi, Deniz Çevik, İrem Keskin, Tolgahan Hançer yer alıyor.

6. İstanbul Muhafızları: Yüzyılın Muhafızları



Tür: Macera/Animasyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Çağrı Cem Bayraklı'nın yönettiği animasyon, 1920 yılına ışınlanarak kötü planlarını uygulamaya çalışan Gürgen ile Azmi'yi engellemek için yola çıkan İstanbul Muhafızları'nın hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

7. Death of Me (Benim Ölümüm)



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Film, tatile çıkan çiftin içlerinden birinin diğerini öldürdüğünü gösteren videonun gizemini çözmeye çalışmasını konu alıyor. Darren Lynn Bousman'ın yönettiği filmde Maggie Q, Luke Hemsworth, Alex Essoe, Kat Ingkarat, Kelly B. Jones gibi isimler yer alıyor.

8. Enna: Kara Büyü



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: TME Films

Burak Çelik'in yönettiği filmin başrollerinde Vedi İzzi, Fereshteh Azadbakhsh, Sevil Akdağ, Erhan Tursun yer alıyor. Film, birbirini tanımayan iki farklı arkadaş grubunun esrarengiz olayların yaşandığı bir köyde başına gelenleri konu alıyor.

9. Antlers (Boynuzlar)



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Antlers, Nick Antosca'nın The Quiet Boy isimli kısa öyküsünden uyarlandı. Film, Oregon'un sakin bir kasabasında, sadece kendisi için değil tüm kasaba ahalisi için tehlike arz edebilecek bir sırrı bilen genç Lucas ile kendisini öğrencisinin taşıdığı gizemin girdabında bulan öğretmen Julia'nın hikayesine odaklanıyor.

10. Cinni Nazar



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: Skypic Films

Cinni Nazar, anne ve babasının ölümünün arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışan Sinan'ın hikayesini izleyiciyle buluşturacak. Tayfun Can Demirtaş'ın yönettiği filmde Savaş Özkul, Sara Özyıldız, Seçil Altıntaş, Hakan Fidan, Gülay Özyıldız yer alıyor.

Kübra Karasu