sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 03 Mart 2023

3 Mart 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 7 Yeni Film: Creed III, Hayata Röveşata Çeken Adam...

Bugün sinemalarda 7 yeni film gösterime girdi. 

1. Creed III



Tür:
 Dram/Spor
Dağıtım Şirketi: Warner Bros. Türkiye

Michael B. Jordan bir kez daha Rocky Balboa'nın merhum en iyi arkadaşı Apollo'nun oğlu Adonis "Donnie" Creed rolüyle sinemalarda izleyiciyle buluşuyor. Film, Adonis Creed'in arasının açıldığı çocukluk arkadaşı Damian'ın hapisten çıktıktan sonra ringlere geri dönmesinin ardından ikilinin birbirine karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor. Creed serisinin üçüncü filmini başrol Michael B. Jordan yönetti.

2. A Man Called Otto (Hayata Röveşata Çeken Adam)



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: TME Films

Usta oyuncu Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı film, komşularına eziyet etmekten zevk alan huysuz adam Otto'yu izleyiciyle buluşturacak. Otto'nun buz gibi kalbi, Marisol (Mariana Treviño) ailesiyle birlikte kendi bloğuna taşındıktan sonra erimeye başlar. Marisol, Otto ile arkadaş olmaya kararlıdır. Ama Otto'yu mantıklı bir insana dönüştürmek kolay bir iş olmayacaktır. Film, David Mage tarafından uyarlanan bir senaryodan Marc Forster tarafından yönetildi.

3. Living (Yaşamak)



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Oliver Hermanus'un yönettiği Bill Nighy, Aimee Lou Wood, Alex Sharp başrollü film,1950'li yıllarda Londra'da tekdüze bir hayata sahip olan Williams'ın, ölümcül bir hastalığı olduğunu öğrenmesi sonrası ömründe ilk kez yaşamayı denemesini konu ediniyor. Birleşik Krallık, İsveç, Japonya ortak yapımı filmin senaryosunu Kazuo Ishiguro, Akira Kurosawa imzalı Ikiru'dan uyarladı. Filmin yönetmenliğini ise Oliver Hermanus üstlendi.

4. Tom Medina



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Tony Gatlif imzalı David Murgia, Slimane Dazi, Karoline Rose Sun başrollü Fransa ve İsviçre ortak yapımı, Fransa'nın güneyindeki Camarque bölgesine iyi kalpli Ulysse'nin bakımına yollanan Tom Medina'nın değişen hayatını konu alıyor.

5. Pathaan



Tür: Gerilim/Dram
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Siddharth Anand'ın yönettiği Hindistan yapımı film, Hintli bir ajanın kendi vatanını hedef alan planlara karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor.

6. The Nutcracker and the Magic Flute (Fındıkkıran ve Sihirli Flüt)



Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: Özen Film

Film, kendisine yapılan büyü sonrası oyuncak asker ile dileği gerçek olan Marie'nin hikayesini anlatıyor.

7. Two Buddies and a Badger: The Great Big Beast (Kaptan Porsuk Kayıp Hazinenin Peşinde)



Tür:
 Animasyon
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Film, yaşadıkları tüneli korumak için Kaptan Porsuk'tan yardım alan Knutsen ve Ludvigsen'in hikayesini anlatıyor.