sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 07 Ekim 2021

30 Yıl Sonra Yeniden Batman'i Canlandıracak Olan Michael Keaton'dan Kostüm Açıklaması!

Michael Keaton, yaklaşmakta olan The Flash filmi için yeniden Batman kostümünü giyerken rahat, çünkü aktör hala orijinal modele uyduğunu söyledi.

The Late Show with Stephen Colbert'e konuk olan Keaton, Tim Burton'ın 1989 Batman ve 1992 Batman Returns filmlerinde kahramanı oynadıktan sonra yeniden "Kara Şövalye" rolüne geri dönmesi hakkında konuştu.

Röportaj sırasında Stephen Colbert, Keaton'a Batsuit'e "hala uyup uymadığını" ve onu tekrar giymenin zor olup olmayacağını sordu. Usta aktör hemen "Ben zaten yaptım" yanıtını verdi. Keaton, vücudunun 30 yıl önce olduğu gibi hala “aynı boyutta” olduğunu söylemekten gurur duyduğu için kostüm ekibinin takım elbisesini ayarlamak zorunda bile olmadığının da altını çizdi.



Warner Bros., yaklaşmakta olan filmde DC'nin süper kahramanlarının sinemadaki geleceğini değiştirmeyi vaat ettiğinden, The Flash'ın prodüksiyonu gizli tutuluyor. Flashpoint çizgi roman hikayesinden ilham alan yeni film, alternatif zaman çizelgeleriyle ilgilenecek ve Ben Affleck'i Batman ve Ezra Miller'ı The Flash olarak geri getirecek. Bunun yanında Michael Keaton'ı da Batman olarak izleyecek olmamız çoklu evrenin kapılarını aralayacak.

Bumblebee'den Christina Hodson'ın senaryosundan It's Andy Muschietti tarafından yönetilen The Flash, Supergirl rolünde Sasha Calle ile birlikte diğer süper kahramanları da içerecek. Flash kadrosunda ayrıca Iris West rolünde Kiersey Clemons, Nora Allen rolünde Maribel Verdú ve Justice League'de göründükten sonra Barry'nin babası olarak Billy Crudup'ın yerini alan Henry Allen rolünde Ron Livingston yer alıyor. Sosyal medya yıldızı Rudy Mancuso ve Saoirse-Monica Jackson da açıklanmayan rollerle projede yer alacak.

The Flash'ın şimdilik 4 Kasım 2022'de vizyona girmesi planlanıyor.

Kübra Karasu