sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Temmuz 2022

50 Cent ve Hannah Stocking Yaklaşan Korku Filmi "Skill House"un Kadrosunda!

Rapçi, aktör ve yapımcı Curtis "50 Cent" Jackson, sosyal medyaya olan bağımlılığımızı sarsan bir korku filmi olan Skill House'un kadrosuna katılmak için imza attı. Ayrıca filmin kadrosuna Hannah Stocking de katıldığı açıklandı.

Skill House, Testere çizgisinde bir korku filmi olarak tanımlanıyor ancak sosyal medya şöhreti ve internet kültürünün hastalıkları üzerine yoğunlaşacak. Film özellikle, kendilerini korkunç ve acı verici şeylere bulaştıracak olsalar bile insanların internet için gidecekleri mesafeleri konu alacak.

Skill House, hem 2017'nin Jigsaw'ını hem de 2021'in Spiral: From the Book of Saw'ı yazmış olan Testere serisinde de deneyimi olan Josh Stolberg tarafından kaleme alınıp yönetilecek. Collider'ın haberine göre filmdeki ürkütücü bir sahnenin çekimi sırasında bir kameraman geçtiğimiz haftalarda bayıldı.



50 Cent, her ne kadar şarkılarıyla tanınsa da oyunculuk dünyasında yeni değil. 2005'teki Get Rich or Die Tryin'de kendi hayatının bir biyografisinde yer almasının yanı sıra Righteous Kill ve 2015 filmi Spy gibi filmlerde de karşımıza çıktı. Oyuncu kadrosuna katılan Hannah Stocking'in kendisi de bir Tiktok yıldızı ve bu durum filme ekstra gerçekçilik katıyor. Projeye Amerikalı Youtuber ve TikTok yıldızı Bryce Hall da imza attı. Karma dövüş sanatçısı Paige Vanzant da filmde karşımıza çıkacak.

Makyaj efektleri, daha önce Big Trouble in Little China ve Ghostbusters gibi projelerde çalışmış olan Steve Johnson tarafından gerçekleştirilecek. Skill House'un henüz vizyon tarihi açıklanmadı.

Kübra Karasu