sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 03 Ekim 2021

‘’7. Balkan Panorama Film Festivali’’ Sona Eriyor!

27 Eylül- 03 Ekim 2021 tarihler arasında Buca Belediyesi destekleriyle düzenlenen, 7. Balkan Panorama Film Festivali, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleşiyor. 3 Ekim akşamı yapılacak kapanış töreniyle sona erecek ve ödüller sahiplerini bulacak.



7. Balkan Panorama Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Buca Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen festivalde film gösterimleri ve ekiplerle düzenlenen söyleşiler izleyiciyle buluşuyor. Festivalde, 30 Eylül'de Sanremo adlı filmin gösterimi gerçekleşti. Hemen arkasından Ümit Ünal imzalı Aşk Büyü, Vs. filminin gösterimi yapıldı. Ardından filmin oyuncusu Selen Uçer'in katıldığı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Festivalin 1 Ekim programında, Pembe Köşk'te 19.30 seansında Yaşayan Adam ve 21.30'da ise Ceviz Ağacı filmleri gösterilecek. Tarık Akan Gençlik Merkezi'nde ise 18.00'de Bir Zamanlar İsyancılardı ve 20.00'de Mamonga filmlerinin gösterimi yapılacak. Işılay Saygın Meydanı'nda film izleyecek sinemseverleri 19.30'da Anayurt Oteli, 21.30'da Yol filmleri bekliyor.