sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Nisan 2022

8 Nisan Cuma Günü Vizyona Girecek 10 Yeni Film!

Yarın birbirinden iddialı 10 yeni film sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

1. The Contractor (Komplo)



Tür: Aksiyon/Gerilim
Dağıtım Şirketi: TME Films

Chris Pine başrollü The Contractor, Tarik Saleh tarafından yönetildi. Ailesini geçindirme konusunda çaresiz olan Harper, özel bir yeraltı askeri gücüyle sözleşme yapar. İlk görev ters gittiğinde, seçkin asker kendini tehlikeli bir komplonun içinde bulur ve hayatta kalmak için savaşır.

2. Sonic the Hedgehog 2 (Kirpi Sonic 2)



Tür:
 Macera/Komedi
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Jim Carrey'nin Dr. Robotnik olarak karşımıza çıktığı yeni Sonic macerası Jeff Fowler tarafından yönetildi. Devam filminde Sonic'in, bu kez daha güçlü bir silahla karşısına çıkan Dr. Robotnik ile mücadelesi izleyiciyle buluşacak.

3. Everything Everywhere All at Once (Her Şey Her Yerde Aynı Anda)



Tür: 
Macera/Bilim Kurgu
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Michelle Yeoh, Jamie Lee Curtis, Jenny Slate, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Everything Everywhere All at Once, Dan Kwan & Daniel Scheinert tarafından yönetildi. Film, sıradan bir hayata sahip olan Evelyn'in bir anda tüm çoklu evrenlerdeki benliklerini fark etmesi ve evreni kurtaracak yegane gücün kendisi olduğunu keşfetmesiyle gelişen olayları konu alıyor.

4. Son Parti



Tür: 
Gençlik
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Fırat Altunmeşe, Nil Keser, Almila Ada, Ömer Faruk Çavuş ve Sezer Sarıçay gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı film, Enes Ateş tarafından yönetildi. Son Parti, lise son sınıf öğrencisi Deniz, Birsu, Katre, Savaş ve Ferman’ın sınavlar öncesi gerçekleşecek parti gününde yaşadıklarını konu alıyor.

5. Bir Dilek Tut



Tür: Aile/Fantastik
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Altan Erkekli, Vildan Atasever, İhsan Berk Aydın, Yusuf Kemal Kılkış, Mehmet Turan Doğan gibi hem sevilen minik oyuncuları hem de usta oyuncuları buluşturan Bir Dilek Tut'un yönetmen koltuğunda Meta Akkuş oturdu. Film, ailesinin aldığı İstanbul'a taşınma kararının önüne geçmeye çalışan genç Kaan ve ailesinin hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

6. Kendinden Kaçak



Tür: Komedi 
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin, Şinasi Yurtsever, Eslem Akar gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Levent Türkan oturdu. Kendinden Kaçak, üstlerine kalan bir suç sebebiyle hapsin yolunu tutan bir grup arkadaşın, masumiyetlerini ispatlama çalışmasını konu alıyor.

7. Flaşbellek



Tür: 
Gerilim/Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Derviş Zaim imzalı film, Esad rejiminin ordusunda fotoğrafçı olarak görev yapan Ahmet'in, şahit olduklarını vicdanına yedirememesiyle gelişen olayları izleyiciyle buluşturacak. Filmin kadrosunda Ali Suliman, Saleh Bakri, Husam Chadat, Sara El Debuch, Muhammed Rifki gibi isimler yer alıyor.

8. Dreambuilders (Düşler Fabrikası)



Tür: 
Komedi/Macera
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Kim Hagen Jensen ve Tonni Zinck'in yönettiği film, geniş bir hayal gücüne sahip olan genç Minna'nın düşlerin nasıl yapıldığını keşfetmesiyle gelişen olayları konu alıyor.

9. Şeytanın Kitabı



Tür: 
Korku
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Okan Ege Ergüven'in yönettiği filmin kadrosunda Engin Yüksel, Rüya Yürüten, Cemre Özgül, Erol Erarslan ve Ergin Kılıkçıer gibi isimler yer alıyor. Şeytanın Kitabı, tatil için yazlıklarına giden Tamer, Yeşim ve 10 yaşındaki kızları Defne'nin başlarından geçen sıra dışı olayları izleyiciyle buluşturacak.

10. Mahluk



Tür: 
Korku
Dağıtım Şirketi: Bircan Film

Ozan Ceylan'ın yönettiği filmin kadrosunda Burak Küçük, Ogan Şenyolcu, Mustafa Kavalcı, Nazlı Çakal, Sıla İldemlik gibi isimler yer alıyor. Mahluk, birbirlerine aşık olan kan davalı ailelerin çocuklarının yaşadıklarını konu alıyor.