sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Ekim 2021

"A Quiet Place"in Spinoff'u Yeni Yönetmen Arayışına Giriyor!

A Quiet Place franchise'ı yeni bir yönetmen arayacak gibi görünüyor. Deadline, yönetmen Jeff Nichols'ın mevcut isimsiz projeyle yollarını ayırdığını ve bunu Paramount'tan başka bir isimsiz bilim kurgu projesinde çalışmak için yaptığını bildirdi.

Jeff Nichols'ının projeden ayrılmasıyla ilgili hiçbir ayrıntı açıklanmadı. Ancak Deadline'a göre, ayrılmasının bıraktığı boşluğu doldurmak için bir dizi değişiklik zaten sunuldu. Paramount, A Quiet Place Part II'nin başarısının ardından Loving and Take Shelter'ın yerini almak için hızla hareket ediyor. Nichols'un senaryosunun yapımda kalıp kalmayacağı veya projeye yeni bir yazarın da katılıp katılmayacağı konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.



Nichols'ın franchise'dan ayrılmasına bakılmaksızın Quiet Place serisinin yeni filmi, ilk iki filminin hem yönetmenliğinin hem de senaryosunun arkasındaki akıl olan John Krasinski'den başka biri tarafından yönetilecek ilk film olacak. Spinoff'un Krasinski'nin bir fikrine dayandığı söyleniyor ancak proje hakkında yönetmen olarak ayrılması ve Krasinski, Emily Blunt, Millicent Simmonds ve Noah Jupe tarafından oluşturulan aile dışındaki karakterlere odaklanacağı gerçeği dışında pek bir şey bilinmiyor.

A Quiet Place Part II, açılış hafta sonunda Amerika'da 57 milyon dolar hasılat yaptı ve bugüne kadar dünya çapında yaklaşık 300 milyon dolar kazanarak 2021'in en yüksek gişe başarısı rekorunu elinde tuttu. Fakat filmin Spinoff'unun henüz bir çıkış tarihi yok.

Kübra Karasu