sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Haziran 2022

Abigail Breslin Başrollü Gerçek Suç Draması "Miranda's Victim"in Kadrosu Büyüyor!

Abigail Breslin başrollü Miranda's Victim adlı filmin kadrosuna yeni yıldızlar dahil oldu.

Deadline, Miranda's Victim'in oyuncu kadrosuna eklenen yeni isimleri duyurdu. Daha önce duyurulan Luke Wilson, Andy Garcia ve Donald Sutherland'ın yanı sıra filmde Ryan Phillippe, Mireille Enos, Kyle MacLachlan ve Taryn Manning gibi isimler de karşımıza çıkacak.



The Runner yönetmeni Michelle Danner tarafından yönetilecek drama, bir kadının korkunç cinsel saldırısının ünlü bir yasanın yürürlüğe girmesine nasıl yol açtığını anlatacak. Abigail Breslin, 1963'te Ernesto Miranda tarafından kaçırılıp tecavüze uğradığında hayatı daha da kötüye giden Trish Weir olarak karşımıza çıkacak. Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi ve Ernesto'nun bir daha asla başka bir kadına saldıramayacağından emin olmayı uman Trish, Ernesto'yu parmaklıklar ardına koymak için mahkemeye gider. Ancak Amerikan hukuk sisteminde sanıklar için Trish'in görevini göz korkutucu kılan birkaç boşluk vardır. Sonunda dava, “söylediğiniz her şey mahkemede aleyhinize kullanılabilir ve kullanılabilecek” olarak suçlulara bir tutuklamadan sonra sessiz kalma hakkı veren Miranda haklarının yaratılmasına yol açacak.

Ryan Phillippe filmde ACLU avukatı Flynn olarak karşımıza çıkacak ve şu anda ünlü olan yasa için argümanını Yüksek Mahkeme'ye kadar götürecek ve sonunda olumlu karar verilecek. Kyle MacLachlan, üst mahkemenin kararını açıklayan Baş Yargıç Warren'ı canlandıracak. Mireille Enos, Trish'in gelişen olaylarda kızına destek olmakta zorlanan annesi Zeola rolünü oynayacak. Son olarak Taryn Manning, kocasına karşı açılan davada büyük rol oynayacak olan Miranda'nın eşi Twila rolünü üstlenecek.

Miranda's Victim filmiyle ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu