sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Temmuz 2022

Tom Blyth Başrollü Açlık Oyunları Filmi "The Ballad of Songbirds and Snakes"in Kadrosuna 9 Yeni İsim!

Açlık Oyunları serisinin öncesini konu alacak The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes filminin kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Merakla beklenen filmin kadrosuna en yeni eklenenler arasında Irene Boehm, Cooper Dillon, Luna Kuse, Kjell Brutscheidt, Dimitri Abold, Athena Strates, Dakota Shapiro, George Somner ve Vaughan Reilly yer alıyor. Filmin başrolünde Tom Blyth ve Rachel Zegler yer alıyor.

Açlık Oyunları'ndan 64 yıl önce geçen The Ballad of Songbirds and Snakes, Panem'in başkanı olmadan önce henüz 18 yaşındaki Tom Blyth'ın canlandıracağı Coriolanus Snow'u konu alacak.



Bir zamanlar saygın bir aile olan Snows, gözden düşmüştür ve itibarlarını korumak için mücadele ederler. 10. Açlık Oyunları ufuktadır ve Coriolanus akıl hocası olarak seçilir. Ancak, 12. Mıntıka'nın kadın haraççısı Lucy Gray Baird'e (Rachel Zegler) akıl hocalığı yapacağını öğrendiğinde Coriolanus utanır ve hayal kırıklığına uğrar. Lucy Gray, hasat töreni sırasında meydan okuyan bir performansla Panem'in dikkatini çekince, Coriolanus fikrini değiştirir. Coriolanus ve Lucy Gray, becerilerini harmanlayarak durumu lehlerine çevirme şansına sahiptirler. Hayatta kalmak için zamana karşı yarışlarının sonunda kimin ötücü kuş ve kimin yılan olduğunu ortaya çıkaracak.

Filmin kadrosunda ayrıca Jason Schwartzman, Hunter Schafer, Jerome Lance, Ashley Liao, Knox Gibson, Mackenzie Lansing, Aamer Husain, Laurel Marsden, Lilly Cooper, Luna Steeples, Hiroki Berrecloth, Nick Benson, Josh Andres Rivera, Max Raphael, Ayomide Adegun, Amélie Hoeferle, Kaitlyn Akinpelumi, Sofia Sanchez ve Zoe Renee gibi isimler yer alıyor.

The Ballad of Songbirds and Snakes, Hunger Games serisinden Francis Lawrence tarafından yönetiliyor. Film, 17 Kasım 2023'te sinemalarda.

Kübra Karasu