sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Haziran 2022

Al Pacino, "Heat"in Devam Filminde Gençliğini Timothée Chalamet'in Oynamasını İstiyor!

Tribeca Film Festivali, 1995 yapımı Heat filmini konuşmak için başrol oyuncuları Al Pacino ve Robert De Niro'nun da katıldığı bir panel düzenledi.

Çeşitli konuların tartışıldığı panelde Al Pacino, Heat'in devam filmi yapılırsa onun karakterinin daha genç bir versiyonunu Timothée Chalamet'ten başka birinin canlandırmasını görmek istemediğini belirtti.



Heat'in yönetmeni Michael Mann'in, filmin hem öncesini hem de devamını konu alacak bir kitap üzerine çalıştığı uzun süredir biliniyor. Yazar Meg Gardiner ile ortak bir çalışma olan roman, altı yıldır geliştiriliyor ve bu Ağustos ayında çıkması bekleniyor. Yönetmen Mann, kitabı kesinlikle uyarlayacağını belirtti ancak o zamandan beri başka bir güncelleme yapılmadı. 

Al Pacino'nun kendi karakterinin genç versiyonunu oynamasını istediği Timothée Chalamet ise son dönemin parlayan Hollywood yıldızlarından. Chalamet son olarak; Wes Anderson'ın The French Dispatch, Adam McKay'in Don't Look Up'ı ve Denis Villeneuve'nin Dune uyarlaması gibi birbirinden iddialı yapımlarda karşımıza çıktı. Yıldız, Paul King'in Charlie ve Çikolata Fabrikası filminde de genç bir Willy Wonka olarak karşımıza çıkacak.



Bu ay, Top Gun'ın 36 yıl sonra gelen devam filmi Top Gun: Maverick izleyiciyle buluştu ve şuan hala gişe rekorları kırmaya devam ediyor. Muhtemelen Heat'in -eğer yapılma kararı resmileşirse- 27 yıl sonra izleyiciyle buluşturacağı sinema filmi de benzer bir performans sergileyecektir. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu