sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Nisan 2022

Alexander Skarsgård Başrollü Yıldızlarla Dolu "The Northman"den Yeni Teaser!

Focus Features, Robbert Eggers'ın bir Viking hikayesini ele aldığı The Northman için yeni bir fragman yayınladı.

Yılın en iddialı filmlerinden The Northman'de başrol Alexander Skarsgård, babası öldürüldükten sonra intikam peşine düşen Amleth rolünde karşımıza çıkacak. Fragman, Skarsgård'ın gömleksiz ve kanla kaplı bir görüntüsüyle açılırken, bazı adamlar arkasında bir evi ateşe veriyor. Çığlıklarla yanan binanın içinde insanlar da var. 

Yönetmen Robbert Eggers, önce The Witch ardından The Lighthouse ile eleştirmenlerden ve izleyicilerden tam not almıştı. Yönetmen yeni filmi The Northman'de ise birçok yıldız ismi biraya getirerek şahane bir Viking destanına imza atıyor. 

The Northman, Eggers'ı The Witch'te de birlikte çalıştığı Anya Taylor-Joy, Kate Dickie ve The Lighthouse'da rol alan Willem Dafoe ile yeniden bir araya getiriyor. Filmde ayrıca Big Little Lies'da bir çifti oynayan Skarsgård ve Nicole Kidman da yeniden bir araya gelecek. Son olarak The Northman, Björk'ün 2000 yapımı Dancer in the Dark'tan bu yana ilk performansı olacak.

Filmin yıldızlarla dolu kadrosu bitti sanan varsa yanılıyor. Çünkü The Northman'de Ethan Hawke, Claes Bang, Murray McArthur ve Ralph Ineson da izleyiciyle buluşacak. Eggers'ın İzlandalı şair ve romancı Sjón ile birlikte yazdığı senaryodan yönettiği The Northman, 22 Nisan'da sinemalarda!

Fragman

Kübra Karasu