sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Mayıs 2022

Altın Palmiye için Yarışan Kristen Stewart Başrollü "Crimes of the Future"dan Yeni Klipler Yayınlandı!

Ünlü yönetmen David Cronenberg'in yeni bilimkurgu gerilim filmi Crimes of the Future'dan yeni sahneler izleyiciyle buluştu.

Film, bu yılki Cannes Film Festivali'nde erken bir çıkış yaptı ve klipler de festivalden geliyor. Fütürist hikayede, insanlar, vücutlarının bizim kendi yarattığımız gerçekliklere ve sorunlara uyum sağlama noktasına kadar evrimleşmiştir. Bu durum da insan varoluşunun bakış açısını ve birbirimizle ilişki kurma biçimimizi büyük ölçüde değiştirir.

Üç klip de Viggo Mortensen'in canlandırdığı, iç organlarının metamorfozunu sergileyen cesur bir yapımda rol almaya karar vererek toplumu sarsan ünlü bir performans sanatçısı olan Saul Tenser karakterini öne çıkarıyor. Klipler ayrıca Saul'un, kendisini baştan çıkarmaya çalışan takıntılı Timlin (Kristen Stewart) da dahil olmak üzere en az bir grup kişi tarafından büyük beğeni topladığını gösteriyor.

Film şuan gerçekleşen Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışıyor. Fakat Türkiye'de ne zaman vizyona gireceği henüz açıklanmadı.

Klipler

Kübra Karasu