sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Temmuz 2022

Amy Winehouse Belgeselini "Grinin Elli Tonu" Filminin Yönetmeni Yönetecek!

Deadline'ın haberine göre Studiocanal, Amy Winehouse belgeseli Back to Black'i yönetmesi için Grinin Elli Tonu yönetmeni Sam Taylor-Johnson ile anlaştı.

Back to Black isimli film, yönetmen Sam Taylor-Johnson'ın yönetmen koltuğuna oturmasıyla resmiyet kazandı. Studiocanal, yıllardır Hollywood'da geliştirilen projenin yapımını üstleniyor. Taylor-Johnson, Matt Greenhalgh tarafından yazılan senaryoyu yönetecek.

Amy Winehouse, Cobden Club'da sık sık şarkı söylediği Kuzey Londra caz sahnesinde müziğe başlamıştı. Çifte platin plak kazanan ilk albümü Frank'i çıkardıktan sonra Winehouse, hit şarkısı "Rehab"ı da içeren dönüm noktası albümü Back to Black'in piyasaya sürülmesiyle dünyada tanınarak yeteneğiyle herkesin beğenisini topladı ve albümüyle beş Grammy alarak rekor kırdı. Uyuşturucu ve alkol bağımlılığı peşini bırakmayan Winehouse, alkol zehirlenmesinden 27 yaşında trajik bir şekilde aramızdan ayrıldı.



Back to Black filmi Amy Winehouse'un hayatındaki olayları ele alacak. Projeye tam destek veren Winehouse'un çevresi yeni filmin, şarkıcının hayatının derinliklerine dalmasını sağlayacak. 

Film için yönetmenini bulan Studiocanal, Winehouse'larını bulmak için cast çalışmalarına başlayacak. Film hakkındaki gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu