sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Haziran 2022

Angelina Jolie, "Eternals"daki Rol Arkadaşı Salma Hayek'i Yeni Filminde Yönetecek!

Angelina Jolie, yönetmenlik çalışmaları arasına yeni bir film ekleyecek.

Angelina Jolie'nin yazıp yöneteceği Without Blood'ın başrollerini Eternals filmindeki rol arkadaşı Salma Hayek Pinault ve Demián Bichir paylaşacak. Film, Jolie'nin Fremantle ile yaptığı üç yıllık uluslararası genel anlaşma kapsamındaki ilk projesi olarak karşımıza çıkacak. Without Blood, Alessandro Baricco'nun uluslararası çok satan romanından uyarlanıyor. Kadroya dahil olan oyuncuların filmdeki rolleri henüz açıklanmadı.



Orijinal kitap, Nina adındaki çocuğa dönüşen bir kadını konu alıyordu. Roman, turistler veya köy dışında yaşayan hiç kimse tarafından sık ziyaret edilmeyen bir bölge olan İtalyan kırsalında başlıyor. Burada travmatik bir terör ve şiddet olayı meydana gelir ve Nina ailesinden tek kurtulan olarak hayatta kalır. Şimdi ellili yaşlarında olan Nina, yıllar önce onu kurtaran kişiyle yeniden bağlantı kurar ve onu olduğu kadın yapan o korkunç olaylara geri döner. Güney İtalya ve Roma'da çekimleri başlayan filmin ekibindekiler, "savaş, travma, hafıza ve iyileşme hakkındaki evrensel gerçeklere derin bir dalış yapacağını" belirttiler.

Jolie ayrıca Lorenzo Mieli'nin The Apartment Pictures ve Lorenzo De Maio'nun De Maio Entertainment şirketleri ile birlikte Jolie Productions altında yapımcılık yapacak. Without Blood'un vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Kübra Karasu