sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Ocak 2023

"Ant-Man and The Wasp: Quantumania"dan Jonathan Majors'lı Yeni Kare!

Marvel Sinematik Evreni, Ant-Man serisinin üçüncü filmi Ant-Man and the Wasp: Quantumania için yeni bir görsel yayınladı.

Yeni görüntü, Quantumania'nın ve Marvel'ın yeni kötü adamı Kang The Conqueror'a (Jonathan Majors tarafından canlandırılıyor) odaklanıyor. Empire'ın son sayısı için yayınlanan yeni görsel, her evrende her şeye hakim olmayı amaçlayan Kang The Conqueror'ı sergiliyor. Kang The Conqueror, MCU'ya farklı türde bir kötü adam-kahraman savaşı getiriyor çünkü o sadece kahramanlarla değil, aynı zamanda Multiverse'deki her versiyonu da dahil olmak üzere herkesle savaş halinde.

Röportajda MCU başkanı Kevin Feige, Kang'ın Marvel'in Çoklu Evren aşaması için bariz bir seçim olduğunu ifade etti. Feige, Kang'ın Marvel'ın yeni bir kötü adam türünü keşfetmesine izin verdiğini ekledi. Feige, “O, kahramanlarımızla olduğu kadar kendi aralarında da savaşan farklı bir kötü adam. Multiverse ile uğraşırken en iyi seçim o." dedi.

Kang The Conqueror, yaklaşan Ant-Man filmini terörize edecek tek kötü adam değil, yakın zamanda yayınlanan fragmanda MODOK'a bir bakış attı. MODOK tasarımı, çizgi roman hayranları arasında da dikkat çekici çünkü karakter bir tahtta asılı duran minik uzuvları olan devasa bir kafadır.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania'nın başrollerinde Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas, Kathryn Newton, William Jackson Harper, Katy O'Brian ve Bill Murray yer alıyor. Majors, Loki'de Kang'ın varyantı He Who Remains'i oynadıktan sonra kadroya katılıyor. Ant-Man and the Wasp: Quantumania'nın yönetmenliğini Reed üstleniyor ve senaristliğini de beşinci Avengers filmini yazması istenen Jeff Loveness üstleniyor. 

Ant-Man and the Wasp: Quantumania 17 Şubat'ta sinemalarda vizyona girecek.

Yeni Kare



Kübra Karasu