sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Ocak 2023

"Ant-Man and the Wasp: Quantumania"dan Michelle Pfeiffer'lı Yeni Kare!

Empire Magazine, Ant-Man and the Wasp: Quantumania'dan yeni kare yayınladı.

Yeni görselde, Michelle Pfeiffer'ın Janet Van Dyne karakterini ve Kuantum Diyarını görüyoruz. Janet, ayakta dururken görülüyor, zırhını ve arkasında mavi parlayan kuantum tünelini görüyoruz. 

Janet'in Ant-Man and the Wasp'a geri dönmeden önce Quantum Realm'de kaybolduğu söylendi. Karakterinden bahseden Pfeiffer, “Kuantum Alemi bir insanı değiştirebilir ve aşağıda bambaşka bir hayatınız olabilir. Bu, içine girmek istemediği bir şey. Bu, Janet'in Scott'a atomaltına gitmeden ve beş yıl boyunca Kuantum Aleminde kaybolmadan önce söylediği bir uyarıydı. Hayranlar uzun süredir onun Kang ile bir tür bağlantısı olduğu teorisini öne sürdüler. 

Filmde Ant-Man/Scott Lang rolünde Paul Rudd, Wasp/Hope Van Dyne rolünde Evangeline Lily ve Hank Pym rolünde Michael Douglas rol alıyor. Yeni katılanlar arasında Kang the Conqueror rolünde Jonathan Majors, Cassie Lang rolünde Kathryn Newton ve Roi Krylar rolünde Bill Murray yer alıyor. Serinin yönetmeni Peyton Reed, Loveness'ın senaryosundan uyarlanan filmi yönetmek için geri dönüyor.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania 17 Şubat'ta vizyona girecek.

Yeni Kare



Kübra Karasu